Dostavljamo organsku hranu na kućnu adresu svaki radni dan. 

Organsko povrce dostava

   Za porudžbine preko 1500 din kućna dostava u Novom Sadu je besplatna. Ako poručite do 12h, u Novom Sadu, isporuka će biti isti dan. U Novom Sadu dostavu vrši CikloDostava. Oni su momci i devojke iz biciklističkog kluba kojima je to dobar trening, a pri tome je ugljenični otisak dostave 0. Molimo vas da pri pozivu kurira dođete ispred ulaza pošto nisu u mogućnosti, zbog bicikala, da ulaze u zgrade i kuće. Hvala što podržavate očuvanje okoline 🙂 

   Za Bački Jarak i Temerin za porudžbine preko 1500 din dostava je besplatna i paket će biti isporučen sutradan

   Za Bečej za porudžbine preko 3000 din dostava je besplatna i paket će biti isporučen po dogovoru.

   Van Novog Sada dostavu vrši brza pošta. Cena dostave zavisi od težine i gabarita paketa, a primenjuje se njihov važeći cenovnik. Okvirno se izračunava prilikom porudžbine, kada ukucate poštanski broj mesta. 

   Isporuke temperaturno osetljivih proizvoda van Novog Sada, Bačkog Jarka, Temerina i Bečeja se vrše isključivo na odgovornost poručioca. 
   Pravo na reklamaciju kupac ima u slučaju isporuke robe: koja nije naručena, kojoj je istekao rok trajanja, koja ima oštećenja koja nisu nastala u transportu i ostalim slučajevima u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

   NOVO: Organske Korpe 

organska korpa

   Organske Korpe su pune najkvalitetnijeg sezonskog organskog povrća i voća koja stižu direktno sa naših organskih njiva i sa njiva naših prijatelja organskih proizvođača.
   Napravili smo balans varijeteta i količina organske hrane koja vam je potrebna za jela, smutije, salate, supe… Sve smo podredili vašim zahtevima i apetitu 🙂
   Vaše je samo da odaberete veličinu vaše Organske Korpe i poručite online, telefonom +381642014880, mejlom ili dm, a mi vam besplatno isporučujemo na kućnu adresu na teritoriji Novog Sada.