PRETRAGA
 • Bio Salaš Idei

  Bio Salaš Idei (38)

  Stremimo da hrana sa našeg Salaša bude iznad organskog kvaliteta. Mi hranu gajimo sezonski, tradicionalno, na otvorenom polju. Zbog toga nećete naći naš organski paradajz u januaru, kada mu vreme nije.
 • Ekološki Poizvodi

  Ekološki Poizvodi (15)

  Ekološki Proizvodi Kategorija koja je namenjena proizvodima koji imaju nikakav ili minimalan uticaj na životnu sredinu. Napravljeni su od prirodnih sastojaka i nisu štetni za ljude i životinje. Ambalaže se mogu reciklirati. Obično su to sirće i soda-bikarbona za sredstva za čišćenje ili biljni sastojci za sredstva za ličnu higijenu bez štetnih dodataka, boja i mirisa. Nema potrebe za agresivnim…
 • Organska Hrana

  Organska Hrana (249)

  Organska Hrana Hrana koja je gajena po organskim principima, koji zabranjuju bilo kakvu hemiju, zahtevaju čistu zemlju i okolinu i sertifikaciju kod sertifikacionih kuća. To je, možda i najbitnije jer je ta hrana pod stalnim nadzorom i proverama stručnih ljudi i službi. A pored toga što je mnogo zdravija, organska hrana ima ukus koji će vas prijatno iznenaditi.
 • Organske Korpe

  Organske Korpe (4)

  Organske Korpe su pune najkvalitetnijeg sezonskog organskog povrća i voća koja stižu direktno sa naših organskih njiva i sa njiva naših prijatelja organskih proizvođača. Napravili smo balans varijeteta i količina organske hrane koja vam je potrebna za jela, smutije, salate, supe… Sve smo podredili vašim zahtevima i apetitu  Vaše je samo da odaberete veličinu vaše gotove Organske Korpe i poručite online,…
 • Organsko MikroBilje

  Organsko MikroBilje (5)

  PRVI U SRBIJI! Organsko MikroBilje sa našeg Salaša gajimo na našoj, organskoj zemlji, na suncu, vetru, po svim organskim principima. To ga čini mnogo kvalitetnijim, zdravijim i ukusnijim.
 • Tradicionalna Hrana

  Tradicionalna Hrana (17)

  Tradicionalna Hrana Pod ovim podrazumevamo hranu čiji su sastojci organskog porekla, ali krajnji proizvod (prerada) nije organski sertifikovan. Obično je to zbog malih količina koje se prave na malim gazdinstvima gde se uzgaja najkvalitetnija organska hrana. Te bi, po našem mišljenju, i ta kategorija zaslužila da bude uvrštena u ponudu.