Divlji Losos File Toplo Dimljeni Old Fisherman 100g

510.00 рсд

Divlji Losos File Toplo Dimljeni  – Ovaj losos je iz pacifičkih voda oko Aljaske. File je toplo dimljen pa se može jesti bez pečenja. Količina: 100g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja
Kategorija:

Opis

Divlji Losos File Toplo Dimljeni – Ovaj losos je iz pacifičkih voda oko Aljaske.

„Mi nismo samo prodavci lososa, mi smo njegovi istinski ljubitelji.

Na ovaj put dovela nas je ljubav prema morskim plodovima, ali i želja da konzumiranje uzgajanog lososa sa farmi zamenimo prirodnim lososom iz netaknutih voda daleke Aljaske.

Naš fokus je uvoz, prerada i distribucija isključivo divljeg pacifičkog lososa. Cilj nam je da do naših kupaca stigne gotov proizvod koji je zdravstveno bezbedan, nutritivno bogat, ujednačenog kvaliteta. Partnerski odnos koji imamo sa našim dobavljačima obezbedjuje nam sigurnost u kvalitet lososa koji stiže do nas.

Porodična smo firma i prvi susret sa Aljaskom imali smo davne 2007. godine kada je jedan član naše porodice tamo otišao da se bavi ribolovom.

Svake godine u isto vreme, posle toliko godina, on se tamo vraća i učestvuje u lovu i distrubuciji lososa za sve krajeve sveta. Zajedno sa nama sazrevala je i naša želja da nam ova vrsta ribe, ovog kvaliteta bude uvek dostupna.

Losos iz naše ponude potiče iz održivog ribolova, kojim upravlja odeljenje za ribu i divljač na Aljasci i sertifikovan je od strane MSC. Upecan je mrežom u oblasti koja ocrtana Konvencijom o morskom pravu, a u skadu sa striktinim propisima o korišćenju morskih resursa i u veoma kratkom vremenskom intervalu dostavljen u ledenoj vodi do postrojenja za brzo zaledjavanje. Losos obradjen na ovaj način je garant svežine i kvaliteta.

Poštujemo sve standarde o bezbednosti hrane, dok HACCP sistem koji smo implementirali osigurava da do naših kupaca stigne jedinstven, kvalitetan i zdrav proizvod.
Pozivamo vas da nam se pridružite i postanete član naše porodice koja uživa u ukusima zdrave hrane iz dubine okena.“ – Sa sajta Old Fisherman-a.

File je toplo dimljen pa se može jesti bez pečenja.

Dodatne informacije

Težina0.1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.