-15%

Ekološke Eco Boom Pelene

1,799.00 рсд5,499.00 рсд

Ekološke Eco Boom Pelene – Eco Boom pelene napravljene su od kompostnih ekoloških materijala bez lateksa, PVC-a, TBT-a, antioksidanata, boje ili hlora na koži vaše bebe. Odaberite Veličinu i Pakovanje.

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Ekološke Eco Boom Pelene – koristeći 100% bambusove netkane prirodne materijale, pravi pelene za bebe koje dostižu 70% biorazgradivosti za samo 150 dana. ECO BOOM pelene i pelene gaćice od bambusa su izdržljive, upijajuće i najodrživije dečije pelene na svetu za jednokratnu upotrebu sa nula štetnih materija kao što su TBT, antioksidanti, hlor, lateks, boja itd.

Eco Boom pelene napravljene su od kompostnih ekoloških materijala bez lateksa, PVC-a, TBT-a, antioksidanata, boje ili hlora na koži vaše bebe. Spoljni polibaks i kartonska kutija potpuno su biorazgradivi. Prirodno mekan poput svilenog bambusovog lista, bez upotrebe boje čini Eco Boom savršenim za bebe i malu decu sa hipersenzibilnom kožom. Prirodni bambusov gornji sloj i zadnji deo pelene koji diše, omogućavajući svežem vazduhu da cirkuliše i održava bebinu kožu suvom. Čisto beli dizajn bez ikakvog mastila za štampu. Super upijajuće jezgro – nemački materijal ima odlične upijajuće karakteristike, sposobnost da blokira vlagu, održavajući površinu suvom.

OK-Biobased sertifikat, SGS sertifikovao više od 70% stope biološke razgradljivosti od 150 dana. Koristi samo FSC sertifikovanu pulpu i tkivo za održivi razvoj.

Pokazatelj vlažnosti: Podsećam vas da je vreme da promenite pelenu.

Ako trenutno imate bebu u pelenama, poslednja stvar o kojoj verovatno brinete je da li štetite životnoj sredini, medjutim, zapamtite da je upravo beba ta koja nasleđuje planetu.
Potrebno je 500 godina da se iskorišćene pelene za bebe razgrade. A kad se na kraju delimično razgrade, ostaje nam gomila toksina koji inficiraju naše divlje životinje, zemljište, vodu i hranu.
• Bebama je potrebno od 2.500 do 3.000 pelena za jednokratnu upotrebu od rođenja do prve godine života. To je skoro 3.000 pelena koje godišnje/po bebi šaljete na deponiju čak i pre nego što napune godinu dana.
• Bambus je jedna je od najbrže rastućih biljaka.
• Bambus usporava globalno zagrevanje.
• Bambus absorbuje 35% CO2 više nego drvo iste veličine.
• Bambus ima veću moć upijanje od drvene pulpe.
• Bambusova specijalna komponenta je bambusov quinone, koji je antibakterijski, antigljivični i upija mirise.

Dodatne informacije

Težina-
Veličina

Novorođenče (2-4kg), S2 (3-8kg), M3 (6-10kg), L4 (9-14kg), XL5 (12+kg)

Pakovanje

Malo, Veliko

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.