Ekološki Koncentrovani Omekšivač za Veš Gravier Harmonie Verte 1.5L

1,490.00 рсд

Ekološki Koncentrovani Omekšivač za Veš Gravier Harmonie Verte sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla.* Ovaj omekšivać za veš ne sadrži konzervanse, alergene koji zahtevaju etiketiranje, lauril etar sulfat, EDTA ili TAED. Isključivo je biljnog/mineralnog porekla. Količina: 1.5L

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Ekološki Koncentrovani Omekšivač za Veš Gravier Harmonie Verte sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla.* Ovaj omekšivać za veš ne sadrži konzervanse, alergene koji zahtevaju etiketiranje, lauril etar sulfat, EDTA ili TAED. Isključivo je biljnog/mineralnog porekla. 0% Alergena.

Sastav

Od 5 do 15%: kationski surfaktant
Manje od 5%: Miris (Eterična ulja).
Takođe sadrži: vodu, rastvarač, limunska kiselina

*Eko deterdžent sertifikovan od strane Ecocert Greenlife u skladu sa standardom dostupnom na: http://detergents.ecocert.com

Način upotrebe

Merni čep= 30ml
Mašinsko pranje: za punjenje od 5kg dodajte 1 čep (30ml) u posudu predviđenu za tu svrhu.
Ručno pranje: dodajte 1/2 (15ml) do 1 (30ml) poklopca na 10 litara vode u vodu za završno ispiranje.

Napomena

Držati van domašaja dece
U slučaju kontakta sa očima, pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta.
Ako je potreban medicinski savet, imajte pri ruci etiketu proizvoda.

Kako je sve počelo…

Rođena na poljoprivrednim zemljištima na jugu Francuske pre više od 45 godina sa ambicijom da pruži bolji život svima i poveže čoveka sa prirodom, laboratorija Gravier, koju je osnovao Jean Gravier, sa svojim prvim proizvodima izlazi na tržište 1975. godine. Ideja je bila da se pruži nega dostupna što većem broju ljudi iz organske i lokalne poljoprivrede.

Pionir u organskoj proizvodnji, Laboratorija je bila uključena u zajedničko stvaranje prvih organskih specifikacija za kozmetiku i proizvode za čišćenje, koje će biti objavljene 90-ih godina, čime se obavezuje da će pomeriti granice razvoja i eko-dizajna za sertifikovane organske tretmane. Laboratorija je oduvek unapređivala svoju stručnost i izvrsnost u formulaciji kako bi pomerala granice i nudila najbolje proizvode svojim potrošačima.

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom.

Istorija Laboratorije Gravier ima snažno uporište u nasleđu, u kojem se znanje prenosilo sa oca na sina. Jean-Francois, sin osnivača, doktorirao je farmaciju i botanički je genije. Strastven prema ovom području od detinjstva, uspešno se držao očevih načela prema životnoj sredini i  i preuzeo posao od njega 25 godina kasnije.

Više od 45 godina kasnije …

Danas, sa više od 45 godina iskustva i inovacija, misija i vizija Laboratorije ostaju netaknute: Organska proizvodnja je filozofija, a ekologija pokreće napredak.

Snažna posvećenost obogaćena poljoprivrednim i botaničkim majstorstvom koja osigurava pažljiv odabir sirovina favorizovanjem organske i lokalne poljoprivrede, ali i izborom organskih i poštenih trgovinskih kanala.

Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji su sastojci visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti.

Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji.

Dodatne informacije

Težina1.7 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.