Ekološki Regular Ciklusni Ulošci sa Krilcima Pom Pom 10 komada

410.00 рсд

Ekološki Regular Ciklusni Ulošci sa Krilcima – Gornji sloj naših ciklusnih i slip uložaka je 100% ORGANSKI PAMUK a središnji upijajući sloj je od celuloze – isto 100% PRIRODNO a ima bolju upijajuću moć od pamuka. Regularno upijajuće! Količina: 10 komada

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Ekološki Regular Ciklusni Ulošci sa Krilcima – Gornji sloj naših ciklusnih i slip uložaka je 100% ORGANSKI PAMUK a središnji upijajući sloj je od celuloze – isto 100% PRIRODNO a ima bolju upijajuću moć od pamuka. Regularno upijajuće!

POM POM je brend iza koga stoje dve žene koje se trude da naprave razliku na tržištu ženskih higijenskih proizvoda.

POM POM proizvodi su napravljeni od PRIRODNIH materijala, proizvedeni u fabrici u EU sa dugom tradicijom i po najvišim standardima na svetskom tržištu.

Gornji sloj naših ciklusnih i slip uložaka je 100% ORGANSKI PAMUK a središnji upijajući sloj je od celuloze – isto 100% PRIRODNO a ima bolju upijajuću moć od pamuka. Naši Tamponi su 100% ORGANSKI PAMUK.

POM POM proizvodi nisu izbeljeni hlorom, oni su bez dodatih parfema i da li smo već spomenule – od PRIRODNIH materijala – baš onakvi kakve bi kupovale svojim ćerkama.

Dodatne informacije

Težina0.5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.