Frosch Ekološko Sredstvo za Čišćenje Kupatila Limun 500ml

290.00 рсд

Frosch Ekološko Sredstvo za Čišćenje Kupatila Limun – Za snažno čišćenje u kupatilu, posebno za tuševe, kade, lavaboe i pločice. Formula sa limunskom kiselinom uklanja tvrdokorne naslage kamenca i prljavštine, kao i ostatke sapuna. Količina: 500ml

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Frosch Ekološko Sredstvo za Čišćenje Kupatila Limun – Za snažno čišćenje u kupatilu, posebno za tuševe, kade, lavaboe i pločice. Formula sa limunskom kiselinom uklanja tvrdokorne naslage kamenca i prljavštine, kao i ostatke sapuna. Ostavlja svež miris limuna. 

Okrenite mlaznicu sve dok simbol za prskanje/“ON“ ne bude na vrhu. Naprskajte, ostavite kratko da odstoji i obrišite vlažnom krpom. Ako je potrebno, polirajte suvom krpom. 

Bez štetnih hemikalija kao što su fosfati, borati, formaldehid, halogena organska jedinjenja i PVC.

Smanjeni uticaj na životnu okolinu usled manje upotrebe ambalaže i korišćenja materijala koji su reciklirani i koji se mogu reciklirati. Bez sastojaka životinjskog porekla. Kao rezultat tog učinka, proizvodna kompanija koja stoji iza zelene žabe ekološki je sertifikovana (EMAS III) od 2003. godine. Godine 2014. po trinaesti put zaredom, Frosch je takođe dobio nagradu potrošača kao nemački „brend sa najviše poverenja” u oblasti „sredstva za čišćenje”. Uz to, Frosch je izglasan za nemački „najodrživiji brend” 2009. godine.

Sedište kompanije Werner & Mertz se ističe svojim primerom koncepta očuvanja energije. Koristeći snagu vetra, fotonaponsku instalaciju i geotermalnu energiju, zgrada proizvodi više energije nego što troši za svakodnevni rad. Kompanija je dobila najviše međunarodne nagrade za održivu izgradnju – sertifikat LEED Platinum – za svoja novoizgrađena postrojenja.

Zaštita životne sredine ne staje kod formula. Ekološki proizvodi zahtevaju i ekološko pakovanje. Kod ovog brenda se sva pakovanja proizvoda mogu reciklirati.
Ali Frosch ide korak dalje. U skladu sa inicijativom „Reciklat”, Frosch se veoma zalaže za recikliranje korišćenih plastičnih materijala. Danas Frosch-ove plastične boce već sadrže 100% stare plastike.

Dodatne informacije

Težina0.6 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.