Organska Crna Maka Just Superior 150g

1,370.00 рсд

Organska Crna Maka – Odvojeni isključivo crni plodovi make se suše na tradicionalan način, i melju u prah hladnim postupkom. Količina: 150g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organska Crna Maka – Odvojeni isključivo crni plodovi make se suše na tradicionalan način, i melju u prah hladnim postupkom.

ZA KOGA JE?  Rasprostranjeno je mišljenje da je crna maka za muškarce a crvena za žene. Ova tvdrnja nikako nije podržana naučnom ni drugom literaturom. Ono što je za sada nauka pokazala je da su sve boje make korisne i za muškarce i za žene, zavisno od toga koji zdravtsveni efekat se želi postići. Što se tiče količine aktivnih bioloških komponenti koje svakoj maki daju njena zdravstvena svojstva, naučna istraživanja daju vrlo oprečne rezultate. Međutim, činjenica je da stvarno čista crvena i crna maka imaju intenzivniji ukus od miksa sve 3 make, tako da se može pretpostaviti da sadrže nešto veću količinu nekih fitonutijenata (ali se ne zna još uvek kojih).

Za koga je čista crna maka?

 • Za muškarce koji želje da poboljšaju kvalitet, broj i pokretljivost spermatozoida
 • Za sportiste, i muškarci i žene, koji traže dodatnu izdržljivost i snagu
 • Za svakog ko želi da poboljša pamćenje, koncentraciju i fokus
 • Za ljude koji žele organizmu da pruže dodatnu pomoć u borbi protiv slobodnih radikala i traže prirodan antioksidans
 • Za muškarce i žene koji žele da podignu libido, energiju i raspoloženje

Superior crna maka dolazi sa istih plantaža kao i naš miks sve tri make, za koju garantujemo da je jedna od najkvalitetnijih maka u svetu. Detalje o tome možete pročitati ovde. Ukratko :

 1. sve naše make se gaje na svega nekoliko manjih plantaža u najplodnijem delu Anda (oblast koja se smatra postojbinom make i daje najkvalitetniju maku zbog nadmorske visine i kvaliteta zemljišta),
 2. suše se prirodno na suncu na tradicionalan način koji se pokazao u istraživanjima kao najefektniji za očuvanje biološki aktivnih komponenti u maki
 3. sertifikovano su organske
 4. sarađujemo direktno sa plantažerima i uvozimo direktno iz Perua
 5. komuna na Andima sa kojom sarađujemo se bavi isključivom uzgojem i prodajom make na malo, i maku uvozimo svake godine, što znači da uvek imamo najsvežiji rod (maka može u velikim firmama da se čuva osušena nekoliko godina pre mlevenja)
 6. radimo duple vrlo detaljne analize, čime garantujemo 100% čistoću make

Kako uzimati crnu maku ?

Crnu maku uzimajte u količini od 3g (jedna puna kafena kašičica). Možete je uzimati umesto miksa neko vreme, ili dodati malu količinu crne make (1-2g) uz miks sve 3 make.

Najjednostavnije je da crnu maku pomešate sa čašom vode i popijete. Možete je dodati i u čašu tople vode, iscedite pola limuna, i kašičicu meda ili nekog biljnog zaslađivača. Ukoliko konzumirate jogurt, kada se umeša sa jogurtom maka dobijete sasvim ok ukus. Ako crnu maku umešate u toplo (ne vruće) pirinčano mleko, dobićete sasvim ukusan napitak.

Dodatne informacije

Težina0.2 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.