Organska Crvena Maka Just Superior 150g

1,270.00 рсд

Organska Crvena Maka – Odvojeni isključivo crveni plodovi make se suše na tradicionalan način, i melju u prah hladnim postupkom. Količina: 150g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organska Crvena Maka – Odvojeni isključivo crveni plodovi make se suše na tradicionalan način, i melju u prah hladnim postupkom.

ZA KOGA JE?  Rasprostranjeno je mišljenje da je crna maka za muškarce a crvena za žene. Ova tvdrnja nikako nije podržana naučnom ni drugom literaturom. Ono što je za sada nauka pokazala je da su sve boje make korisne i za muškarce i za žene, zavisno od toga koji zdravtsveni efekat se želi postići. Što se tiče količine aktivnih bioloških komponenti koje svakoj maki daju njena zdravstvena svojstva, naučna istraživanja daju vrlo oprečne rezultate. Međutim, činjenica je da stvarno čista crvena i crna maka imaju intenzivniji ukus od miksa sve 3 make, tako da se može pretpostaviti da sadrže nešto veću količinu nekih fitonutrijenata (ali se ne zna još uvek kojih).

Za koga je čista crvena maka?

  • Za muškarce koji imaju probelam sa prostatom
  • Za muškarce i žene koji žele da podignu libido, energiju i raspoloženje
  • Za muškarce i žene kojima je potrebna podrška za zdravlje i gustinu kostiju (smatra se važnijim benefitom za žene zbog osteoporoze)

Superior crvena maka dolazi sa istih plantaža kao i naš miks sve tri make, za koju garantujemo da je jedna od najkvalitetnijih maka u svetu :

  1. sve naše make se gaje na svega nekoliko manjih plantaža u najplodnijem delu Anda (oblast koja se smatra postojbinom make i daje najkvalitetniju maku zbog nadmorske visine i kvaliteta zemljišta),
  2. suše se prirodno na suncu na tradicionalan način koji se pokazao u istraživanjima kao najefektniji za očuvanje biološki aktivnih komponenti u maki
  3. sertifikovano su organske
  4. sarađujemo direktno sa plantažerima i uvozimo direktno iz Perua
  5. komuna na Andima sa kojom sarađujemo se bavi isključivom uzgojem i prodajom make na malo, i maku uvozimo svake godine, što znači da uvek imamo najsvežiji rod (maka može u velikim firmama da se čuva osušena nekoliko godina pre mlevenja)
  6. radimo duple vrlo detaljne analize, čime garantujemo 100% čistoću make

Kako uzimati crvenu maku ?

Crvenu maku uzimajte u količini od 3g (jedna puna kafena kašičica). Možete je uzimati umesto miksa neko vreme, ili dodati malu količinu crne make (1-2g) uz miks sve 3 make.

Najjednostavnije je da crvenu maku pomešate sa čašom vode i popijete. Možete je dodati i u čašu tople vode, iscedite pola limuna, i kašičicu meda ili nekog biljnog zaslađivača. Ukoliko konzumirate jogurt, kada se umeša sa jogurtom maka dobijete sasvim ok ukus. Ako crvenu maku umešate u toplo (ne vruće) pirinčano mleko, dobićete sasvim ukusan napitak.

Dodatne informacije

Težina0.2 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.