Organska Hidratantna Krema za Lice Gravier Dermatherm 50ml

3,090.00 рсд

Organska Hidratantna Krema za Lice Gravier Dermatherm je bez konzervansa, blago hidratantna i visoko koncentrovana u organskoj narandžinoj vodi i PCA natrijumu biljnog porekla. Zahvaljujući ultra visokoj toleranciji, hidrira (hidratacija gornjih slojeva epidermis), smanjuje osećaj zategnutosti, pružajući blistavost uz očuvanje prirodne barijere. Količina: 50ml

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organska Hidratantna Krema za Lice Gravier Dermatherm je bez konzervansa, blago hidratantna i visoko koncentrovana u organskoj narandžinoj vodi i PCA natrijumu biljnog porekla. Zahvaljujući ultra visokoj toleranciji, hidrira (hidratacija gornjih slojeva epidermis), smanjuje osećaj zategnutosti, pružajući blistavost uz očuvanje prirodne barijere. Specijalno je dizajnirana za normalnu do suvu kožu. Dermatološki testirano, formulisano da minimizira rizik od alergijskih reakcija. Organska voda narandže biološki je aktivna i pomaže u hidrataciji kože i zaštiti ćelija kože od stresa u okolini. Termalna izvorska voda Cevennes prepoznata je po svojim prednostima za kožu. Odobrena od francuske medicinske akademije za svoje dermatološke primene, nudi regenerativna, umirujuća svojstva i odličnu podnošljivost kože. Bogata kalcijumom, magnezijumom i sumporom, doprinosi dobroj ravnoteži kože. Natrijum PCA 100% prirodnog porekla je aminokiselina biljnog porekla koja je prirodno prisutna u mnogim proteinima. Ovaj aktivni sastojak pruža prirodnu hidrataciju kože i promoviše elastičnost i sjaj.

Klinički testovi: +21% Hidriranosti**,+35% Poboljšani sjaj tena**,+ 38% Poboljšana udobnost kože**

Način primene

Naneti ujutru i uveče na prethodno očišćeno lice i vrat. Ovaj proizvod se može koristiti do 6 meseci nakon prve upotrebe.

Sastav

Citrus aurantium dulcis (narandža) Ekstrakt voća *,  Voda (termalna voda),  Cocos nucifera (kokosovo ulje)*,  Voda,  Koko-kaprilat / kaprat,  Sorbitan stearat,  Glicerin,  Natrijum laktat,  Natrijum Pca,  Palmitinska kiselina,  Stearinska kiselina,  Saharozni kakao,  Tokoferol,  Helianthus Annuus (suncokretovo) semensko ulje,  Ksantan guma,  Parfem.

Voda organske slatke narandže*,  Termalna voda,  Organsko kokosovo ulje*,  Voda,  Sredstvo za omekšavanje na biljnoj bazi,  Sredstva za emulgovanje na biljnoj bazi,  Biljni glicerin prirodnog porekla,  Hidratantni aktivni sastojci,  Antioksidant,  Suncokretovo ulje,  Ksantan guma,  Parfem prirodnog porekla.

* Sastojak iz organske poljoprivrede

* Sastoji se od 100% sastojaka prirodnog porekla, a 55% ukupnih sastojaka potiče iz organske poljoprivrede.
* Ovaj proizvod ima COSMOS ORGANIC sertifikat Cosmecert u skladu sa COSMOS standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org
** Studija sprovedena pod dermatološkom kontrolom na 20 dobrovoljaca sa osetljivom kožom tokom 2 nedelje.

Kako je sve počelo…

Rođena na poljoprivrednim zemljištima na jugu Francuske pre više od 45 godina sa ambicijom da pruži bolji život svima i poveže čoveka sa prirodom, laboratorija Gravier, koju je osnovao Jean Gravier, sa svojim prvim proizvodima izlazi na tržište 1975. godine. Ideja je bila da se pruži nega dostupna što većem broju ljudi iz organske i lokalne poljoprivrede.

Pionir u organskoj proizvodnji, Laboratorija je bila uključena u zajedničko stvaranje prvih organskih specifikacija za kozmetiku i proizvode za čišćenje, koje će biti objavljene 90-ih godina, čime se obavezuje da će pomeriti granice razvoja i eko-dizajna za sertifikovane organske tretmane. Laboratorija je oduvek unapređivala svoju stručnost i izvrsnost u formulaciji kako bi pomerala granice i nudila najbolje proizvode svojim potrošačima.

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom.

Istorija Laboratorije Gravier ima snažno uporište u nasleđu, u kojem se znanje prenosilo sa oca na sina. Jean-Francois, sin osnivača, doktorirao je farmaciju i botanički je genije. Strastven prema ovom području od detinjstva, uspešno se držao očevih načela prema životnoj sredini i  i preuzeo posao od njega 25 godina kasnije.

Više od 45 godina kasnije …

Danas, sa više od 45 godina iskustva i inovacija, misija i vizija Laboratorije ostaju netaknute: Organska proizvodnja je filozofija, a ekologija pokreće napredak.

Snažna posvećenost obogaćena poljoprivrednim i botaničkim majstorstvom koja osigurava pažljiv odabir sirovina favorizovanjem organske i lokalne poljoprivrede, ali i izborom organskih i poštenih trgovinskih kanala.

Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji su sastojci visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti.

Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji.

Dodatne informacije

Težina0.1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.