Organska Junetina Kolenica B/K Black Angus Bio Beef 500g

1,145.00 рсд

Organska Junetina Kolenica B/K Black Angus možemo preporučiti ne samo zbog specifičnog, sočnog i intenzivnog ukusa, već i njegovog doprinosa zdravoj ishrani. Isporuke su svake srede oko 13h. Naručivanje je do ponedeljka do 14h. Ne isporučujemo sveže meso brzom poštom (Post Express, Bex…) Tokom Juna, Jula i Septembra MESO i TEMPERATURNO OSETLJIVE NAMIRNICE NE ŠALJEMO bilo kakvom dostavom. Zemlja porekla: Srbija. Količina: 500g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja
Kategorija: Oznaka:

Opis

Organska Junetina Kolenica B/K Black Angus se dobija od životinja gajenih po organskim principima. Meso je po najvišim standardima i jedino je organsko juneće meso na tržištu Srbije koje je sertifikovano organsko.

Šta čini organsko Black Angus juneće meso posebnim? Veća količina intramuskularne masti koja poboljšava celokupan ukus, daje mekoću i zadržava vlagu u mesu dok se kuva i peče. Kvalitet junetine se ocenjuje na osnovu količine intramuskularne masti.

Bio Panon Black Angus junad se hrane organskom travom i organskim žitaricama, pa je zbog toga njihovo meso zdravije od većine drugih proizvoda životinjskog porekla na tržištu. Razlog tome je prisustvo omega-3 masnih kiselina u travi, pa je masnoća kod Angus junadi bogatija ovim kiselinama.

Omega-3 masne kiseline imaju važnu ulogu u očuvanju vitalnih funkcija našeg organizma i u prevenciji bolesti.

Zbog pomenutih osobina organsko Black Angus juneće meso možemo preporučiti ne samo zbog specifičnog, sočnog i intenzivnog ukusa, već i njegovog doprinosa zdravoj ishrani.

Isporuke su svake srede oko 13h. Naručivanje je do ponedeljka do 14h. Možete naručiti preko sajta, telefona, dm… kako vama odgovara.

Ne isporučujemo sveže meso brzom poštom (Post Express, Bex…)

Tokom Juna, Jula i Septembra MESO i TEMPERATURNO OSETLJIVE NAMIRNICE NE ŠALJEMO bilo kakvom dostavom.

Dodatne informacije

Težina0.55 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.