Organska Kafa Instant Bez Kofeina Mount Hagen 100g

1,160.00 рсд

Organska Kafa Instant Bez Kofeina – Po ocenama mnogih, verovatno najbolja instant kafa bez kofeina koja je trenutno u ponudi. Količina: 100g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organska Kafa Instant Bez Kofeina – Po ocenama mnogih, verovatno najbolja instant kafa bez kofeina koja je trenutno u ponudi.

Možda zvuči jednostavno – ali naš cilj je: savršena kafa, ono što je za nas više od dobrog ukusa. To je ono što u principu nudi svetski poznati brend Mount Hagen. Mount Hagen instant kafa je napravljena od zrna kafe sa Papue Nove Gvineje ali je kofein specijalnom metodom ekstrahovan iz nje. Papue Nova Gvineja inače spada u najbolje regione za gajenje kafe u svetu. Ova kvalitetna kafa se uzgaja na tradicionalan način i bere ručno. Pažljiva obrada čuva aromu ove retke kafe. Mount Hagen instant kafa bez kofeina poseduje Fair Trade i Organic sertifikate. U proizvodnji te instant kafe koriste se samo sveža zrna organski gajene kafe arabike koja potiču sa velikih nadmorskih visina.

Organska instant kafa bez kofeina Mount Hagen ima etiketu Fairtrade (poštena trgovina). Proizvedena je metodama organske proizvodnje od biljaka koje su gajene na velikim visinama u svom prirodnom okruženju, čime se doprinosi očuvanju prirodnih ekosistema. Zelena zrna arabike I klase se pažljivo beru i suše na suncu. Na plantažama radnici imaju odlične uslove rada, a proizvođač deo profita ulaže u lokalne zajednice (Fairtrade). Proizvod ne sadrži laktozu i gluten.

Ukus: harmonična, bogata aroma

Konzistencija: granulirana

Način upotrebe: 1-2 kašičice kafe bez kofeina preliti sa 150 ml tople vode (ali ne kipućom vodom). Dodati mleko i zaslađivač po želji.

Sastojci: 100% kafa sa Papue Nove Gvineje *

Čuvanje: čvrsto zatvorite teglu i čuvajte na suvom mestu

Dodatne informacije

Težina0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.