Organska Moringa Oleifera Just Superior 150g

850.00 рсд

Organska Moringa Oleifera – Sastojci: 100% list organske moringe (Moringa oleifera) u prahu. Pakovanje traje oko mesec dana. Količina: 150g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organska Moringa Oleifera – Sastojci: 100% list organske moringe (Moringa oleifera) u prahu. Pakovanje traje oko mesec dana.

 • Organska Superior Moringa oleifera iz Indije
 • Direktno sa plantaža juga Indije, garantovano autentična (Moringa oleifera), odakle izvorno i potiče.
 • Gajena je na sopstvenim plantažama našeg dobavljača, u podnožju planinskog venca koji je pod zaštitom UNESCO-a.
 • Maksimalno potentna – listovi se seku na vrhuncu zrelosti kako bi zadržali sve nutrijente.
 • Uvek sveža – pažljivo se suši na niskim temperaturama, i odmah nakon toga melje u prah i pakuje.
 • Garatovano čista i bezbedna – Superior moringa se rigorozno analizira na sve vrste kontaminenata.
  Poznata kao  “čudotvorno drvo”, ili “drvo života“, zbog svojih neverovatnih nutritivnih svojstava, moringa se koristi vekovima u tradicionalnoj medicini širom sveta – kao hrana i kao lek za niz zdravstvenih stanja. Naučnici je smatraju najhranljivijim drvetom na planeti.  List moringe sadrži bogatu i retku kombinaciju hranljivih materija: esencijalnih aminokiselina, vitamina, minerala, protiv-starosnih i protiv-upalnih komponenti ( flavanoide, karotenoide, kvercetin, zeatin i β-sitosterol – poznate i snažne antioksidanse sa višestrukim terapeutskim svojstvima).Superior Moringa dolazi direktno iz Indije, odakle ova biljka izvorno i potiče. Gajena je na sopstvenim plantažama našeg dobavljača, u podnožju planinskog venca koji je pod zaštitom UNESCO-a, karakterističnom po svom bogatom zemljištu i povoljnim klimatskim uslovima za uzgoj najkvalitetnije organske moringe. Listovi se seku na vrhuncu zrelosti kako bi zadržali sve nutrijente, a zatim se pažljivo suše na niskim temperaturama, i odmah nakon toga melju u prah i pakuju. Superior moringa se rigorozno analizira na sve vrste kontaminenata.

  Uputstvo za upotrebu: Razmutite u vodi ili biljnom mleku; dodajte u smuti ili sok; napravite zeleni latte sa toplim mlekom i zaslađivačem; umešajte sa medom u kremić.

  Preporučena porcija moringe iznosi oko 5g dnevno (1 srednje puna supena kašika).

Dodatne informacije

Težina0.15 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.