Organska Umirujuća Pasta za Zube Mandarina Gravier Ce Bio 75ml

890.00 рсд

Organska Umirujuća Pasta za Zube Mandarina Gravier Ce Bio od bele gline i mandarine formulisana je tako da umiri vaše desni, jača zubnu gleđ i pomaže u borbi protiv kamenca i zubnog plaka. Formulisana je sa maksimalnim nivoom organski uzgojenih sastojaka, bez ikakvih parabena, boja ili sintetičkih mirisa. Količina: 75ml

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organska Umirujuća Pasta za Zube Mandarina Gravier Ce Bio od bele gline i mandarine formulisana je tako da umiri vaše desni, jača zubnu gleđ i pomaže u borbi protiv kamenca i zubnog plaka. Formulisana je sa maksimalnim nivoom organski uzgojenih sastojaka, bez ikakvih parabena, boja ili sintetičkih mirisa. Ova organski sertifikovan pasta za zube ne sadrži fluor i bogata je aktivnim sastojcima za prečišćavanje i remineralizaciju.* Kombinacija glina poznatih po svojim abrazivnim, pročišćavajućim i antiseptičkim svojstvima pomaže da se zubi reše nagomilanih toksina i bakterija. Eterično ulje mandarine poznato je po svojim pročišćavajućim i osvežavajućim svojstvima. Organski neven poznat je po svojim umirujućim, ublažujućim i lekovitim svojstvima.

Sadrži 98% sastojaka prirodnog porekla, a 10% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*

*Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Ecocert u skladu sa Cosmos standardom dostupnim na: https://cosmos-standard.org

Način upotrebe

Za dobru oralnu higijenu, posle svakog obroka nanesite pastu za zube na blago navlaženu četkicu za zube i četkajte zube i desni 2 do 3 minuta. Isperite usta.

Uklonite zaštitnu plastiku nakon što odvrnete poklopac. Ovaj proizvod se može koristiti do 6 meseci nakon prve primene.

Sastav

„Kaolin, glicerin, voda, ekstrakt cveta nevena*, montmorilonit, lauril glukozid, ulje od kore biljke Citrus Nobilis (mandarine)*, ksantan guma, kalijum sorbat, limunska kiselina, benzil alkohol, dehidrosirćetna kiselina, mlečna kiselina.

Gline (remineralizirajuće), biljni glicerin, voda, ekstrakt nevena* (umirujući), agens biljnog porekla, eterično ulje mandarine*, ksantan guma (teksturiranje), konzervansi odobreni za organsko-ekološku kozmetiku, limunska kiselina (regulator pH prirodnog porekla ).

*Sastojci iz organske poljoprivrede

Kako je sve počelo…

Rođena na poljoprivrednim zemljištima na jugu Francuske pre više od 45 godina sa ambicijom da pruži bolji život svima i poveže čoveka sa prirodom, laboratorija Gravier, koju je osnovao Jean Gravier, sa svojim prvim proizvodima izlazi na tržište 1975. godine. Ideja je bila da se pruži nega dostupna što većem broju ljudi iz organske i lokalne poljoprivrede.

Pionir u organskoj proizvodnji, Laboratorija je bila uključena u zajedničko stvaranje prvih organskih specifikacija za kozmetiku i proizvode za čišćenje, koje će biti objavljene 90-ih godina, čime se obavezuje da će pomeriti granice razvoja i eko-dizajna za sertifikovane organske tretmane. Laboratorija je oduvek unapređivala svoju stručnost i izvrsnost u formulaciji kako bi pomerala granice i nudila najbolje proizvode svojim potrošačima.

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom.

Istorija Laboratorije Gravier ima snažno uporište u nasleđu, u kojem se znanje prenosilo sa oca na sina. Jean-Francois, sin osnivača, doktorirao je farmaciju i botanički je genije. Strastven prema ovom području od detinjstva, uspešno se držao očevih načela prema životnoj sredini i  i preuzeo posao od njega 25 godina kasnije.

Više od 45 godina kasnije …

Danas, sa više od 45 godina iskustva i inovacija, misija i vizija Laboratorije ostaju netaknute: Organska proizvodnja je filozofija, a ekologija pokreće napredak.

Snažna posvećenost obogaćena poljoprivrednim i botaničkim majstorstvom koja osigurava pažljiv odabir sirovina favorizovanjem organske i lokalne poljoprivrede, ali i izborom organskih i poštenih trgovinskih kanala.

Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji su sastojci visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti.

Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji.

Dodatne informacije

Težina0.13 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.