Organska Univerzalna Krema Aloe Vera Gravier Ce Bio 200ml

2,290.00 рсд

Organska Univerzalna Krema Aloe Vera Gravier Ce Bio je pogodna za upotrebu na licu i telu. Sadrži aloe veru i kokosovo ulje kako bi pružila zaštitu i neophodnu vlagu Vašoj koži ostavljajući mek veo posle svakog nanošenja sa delikatnim puderastim aromama. Količina: 200ml

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organska Univerzalna Krema Aloe Vera Gravier Ce Bio je pogodna za upotrebu na licu i telu. Sadrži aloe veru i kokosovo ulje kako bi pružila zaštitu i neophodnu vlagu Vašoj koži ostavljajući mek veo posle svakog nanošenja sa delikatnim puderastim aromama. Tajna kreme leži u njenoj formuli sa 30% svežeg prirodnog soka aloe vere koja obezbeđuje regenerišuća i umirujuća svojstva kao i trenutni osvežavajući prirodni osećaj. Ova krema obogaćena kokosovim uljem, a ima miris prirodnog porekla. Sok aloe vere je organski uzgojen, sadrži više od 75 aktivnih jedinjenja, 20 minerala, 20 aminokiselina i 12 vitamina i prirodno je bogat vodom i polisaharidima, dajući mu hidratantna i umirujuća svojstva. Dodaje svežinu i mekoću svim tipovima kože, uključujući i najosetljiviju.

Sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla, a 52% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*

Formulisan pod farmaceutskim nadzorom, ne sadrži sintetička sredstva za bojenje, parabene ili petrohemikalije (silikoni, parafin, PEG).

*Ovaj proizvod je ekološki i organski kozmetički proizvod sertifikovan od strane Ecocert Greenlife u skladu sa Ecocert standardom dostupan na: http://cosmetikues.ecocert.com

Način upotrebe

Nanesite na lice i telo i lagano umasirajte dok se potpuno ne upije. Ponovite ako je potrebno. Proizvod je upotrebljiv do 6 meseci nakon prve primene.

Sastav

Sok od lista Aloe Barbadensis*, voda, Cocos Nucifera (kokosovo) ulje*, glicerin, gliceril stearat, arahidil alkohol, ksantan guma, behenil alkohol, arahidil glukozid, miris, limunska kiselina, benzil alkohol, dehidroacetatna kiselina.

Voda, organski sok od aloe vere*, organsko kokosovo ulje, biljni glicerin prirodnog porekla, emulgatori biljnog porekla, ksantan guma, miris prirodnog porekla, limunska kiselina (regulator pH prirodnog porekla), konzervansi odobreni za organsko-ekološku kozmetiku.

*Sastojak iz organske poljoprivrede

Kako je sve počelo…

Rođena na poljoprivrednim zemljištima na jugu Francuske pre više od 45 godina sa ambicijom da pruži bolji život svima i poveže čoveka sa prirodom, laboratorija Gravier, koju je osnovao Jean Gravier, sa svojim prvim proizvodima izlazi na tržište 1975. godine. Ideja je bila da se pruži nega dostupna što većem broju ljudi iz organske i lokalne poljoprivrede.

Pionir u organskoj proizvodnji, Laboratorija je bila uključena u zajedničko stvaranje prvih organskih specifikacija za kozmetiku i proizvode za čišćenje, koje će biti objavljene 90-ih godina, čime se obavezuje da će pomeriti granice razvoja i eko-dizajna za sertifikovane organske tretmane. Laboratorija je oduvek unapređivala svoju stručnost i izvrsnost u formulaciji kako bi pomerala granice i nudila najbolje proizvode svojim potrošačima.

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom.

Istorija Laboratorije Gravier ima snažno uporište u nasleđu, u kojem se znanje prenosilo sa oca na sina. Jean-Francois, sin osnivača, doktorirao je farmaciju i botanički je genije. Strastven prema ovom području od detinjstva, uspešno se držao očevih načela prema životnoj sredini i  i preuzeo posao od njega 25 godina kasnije.

Više od 45 godina kasnije …

Danas, sa više od 45 godina iskustva i inovacija, misija i vizija Laboratorije ostaju netaknute: Organska proizvodnja je filozofija, a ekologija pokreće napredak.

Snažna posvećenost obogaćena poljoprivrednim i botaničkim majstorstvom koja osigurava pažljiv odabir sirovina favorizovanjem organske i lokalne poljoprivrede, ali i izborom organskih i poštenih trgovinskih kanala.

Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji su sastojci visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti.

Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji.

Dodatne informacije

Težina0.37 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.