Organske Koštice Kajsije BioAgros 150g

490.00 рсд

Organske Koštice Kajsije Jezgro – u njima se nalazi vitamin B17 i do 200 puta više nego u drugim namirnicama. U molekulu vitamina B17 nalaze se dve jedinice šećera (jedna cijanida i jedna benzadelhida), koji se u ljudskom organizmu oslobađaju samo na mestu gde se nalazi maligna ćelija. Količina: 150g

Nema na zalihama

Kategorija:
Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organske Koštice Kajsije Jezgro – u njima se nalazi vitamin B17 i do 200 puta više nego u drugim namirnicama. U molekulu vitamina B17 nalaze se dve jedinice šećera (jedna cijanida i jedna benzadelhida), koji se u ljudskom organizmu oslobađaju samo na mestu gde se nalazi maligna ćelija. Malignoj ćeliji je šećer neophodan za rast i održavanje. Maligna ćelija je bogata enzimom betaglikozidazom koji u spoju sa cijanidom i benzadelhidom iz jezgra, stvara vrlo otrovno jedinjenje hidrocijanid (HCN). Tako se ćelija raka truje i uništava. Enzim betaglikozidazom se u ostalim, zdravim ćelijama tela nalazi u izuzetno malim količinama, pa praktično ne dolazi do trovanja zdravih ćelija organizma.

Rak voli šećer, a cijanid u jezgru koštice kajsije je okružen šećerom. Rak jede šećer i truje se cijanidom. Zato je jako važno da se konzumiranjem jezgri, ćelije raka navedu da jedu samo šećer sa cijanidom. Unošenje svakog drugog šećera u organizam za vreme lečenja treba eliminisati!

Prvo izmerite sopstvenu telesnu težinu, potom je podelite sa 2,5 i tako dobijete dnevnu potrebu organizma za jezgrima. Prosečna dnevna količina je oko 30 (trideset) jezgara.

Svako jezgro koštice šljive dobro sažvakati a potom progutati.

Sve gore navedeno je i preporuka za preventivnu i zaštitu zdravih osoba.

Konzumiranje jezgra koštica od kajsija se ipak ne preporučuju deci, trudnicama i dojiljama.

(Autor uputstva: dr Slavko Radosavljević)

Dodatne informacije

Težina0.15 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.