Organske Taljatele Byodo 250g

460.00 рсд

Organske Taljatele – Za 100 g testenine računa se 1 litar vode, koja se u dovoljno velikoj šerpi dovede do ključanja. Voda je posoljena, malo ulja štiti ravne, široke rezance od lepljenja. Količina: 250g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organske Taljatele – italijanske testenine trake – taljatele – tipične su za regiju Emilija Romanja. Pored divne žute boje, Byodo Taljatele zadivljuju i svojim divno finim „al dente“ zalogajem, koji se tradicionalno prati raguom ili drugim poslasticama.

100% organski griz od durum pšenice, Trakasti rezanci umotani u gnezda, napravljeni od bronzanih matrica, optimalna mešavina različitih vrsta italijanskog griza od durum pšenice, savršen „al dente“ zalogaj, Vreme kuvanja: 7-8 minuta.

Da li si znao …?
Nutricionisti su sada otkrili da testenina ne samo da vas čini sitim, već vas čini i srećnim. Esencijalna supstanca za naše dobro raspoloženje je serotonin. Složeni ugljeni hidrati u testenini su važni za njeno formiranje.
Za 100 g testenine računa se 1 litar vode, koja se u dovoljno velikoj šerpi dovede do ključanja. Voda je posoljena, malo ulja štiti ravne, široke rezance od lepljenja.

Vegan, Košer, Halal, Bez dodatog šećera

Dodatne informacije

Težina0.25 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.