Organski Alfabet Keksići Organix 25g

165.00 рсд

Organski Alfabet Keksići – Organski ABC keksi za malu decu. Lako kao ABC! Naši slatki abeceda keksići su odlični za decu uzrasta od 12 meseci koja uče slova i igraju se svaki dan. Napravljeno od pšeničnog brašna od celog zrna pomešanog sa sokom od grožđa. 12+ meseci Količina: 25g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Alfabet Keksići – Organski ABC keksi za malu decu. Lako kao ABC! Naši slatki abeceda keksići su odlični za decu uzrasta od 12 meseci koja uče slova i igraju se svaki dan. Napravljeno od pšeničnog brašna od celog zrna pomešanog sa sokom od grožđa. Grickanje takođe može biti zabavno i edukativno, pa ima li boljeg načina da naučite njihove ABC od zdravih keksa sa slovom? Baš kao i naš kompletan asortiman keksa za malu decu, ovi ABC keksi od celog zrna pšenice su napravljeni od kvalitetnih sastojaka. Volećete ih koliko i vaše dete!

Naši organski sastojci: Integralno pšenično brašno 28,9% Pšenično brašno 28,9% Koncentrat soka od grožđa 26,8% Palmino ulje održivog izvora 4,6% suncokretovo ulje 4,2% Integralne ovsene pahuljice 3,5% Seme suncokreta 2,5% Sredstvo za dizanje* (natrijum bikarbonat) 0,5% Tiamin* (vitamin B1) <0,1% Ukupno 100%. * Sredstvo za dizanje (natrijum bikarbonat) i tiamin nemaju organski sertifikat.

Dodatne informacije

Težina0.03 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.