Organski Čvrsti Regenerator za Rasčešljavanje Gravier Cosmo Naturel 45g

1,490.00 рсд

Organski Čvrsti Regenerator za Rasčešljavanje Kose Gravier Cosmo Naturel organskog porekla sa shea butterom i organskim ekstraktom nevena pomaže u rasčešljavanju Vaše kose, a pomaže i u vraćanju sjaja i mekoće. Organski shea butter je bogat esencijalnim masnim kiselinama, pomaže da duboko prodre u vlakna Vaše kose i pruži nephodnu negu. Količina: 45g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Čvrsti Regenerator za Rasčešljavanje Kose Gravier Cosmo Naturel organskog porekla sa shea butterom i organskim ekstraktom nevena pomaže u rasčešljavanju Vaše kose, a pomaže i u vraćanju sjaja i mekoće. Organski shea butter je bogat esencijalnim masnim kiselinama, pomaže da duboko prodre u vlakna Vaše kose i pruži nephodnu negu. Bogat vitaminom A, koji pomaže u rehidrataciji kose. Gama-muurolen je jedinjenje koje se nalazi u organskom nevenu koje pruža umirujuća i omekšavajuća svojstva. Regenerator je nastao u okviru organske čvrste kozmetike kreirane da ne proizvodi dodatni otpad. Omogućava da se higijenski proizvodi koriste na način koji je praktičan i ekološki prihvatljiv. Svi proizvodi u asortimanu su formulisani sa mirisima prirodnog porekla. Ovaj proizvod dolazi u kartonskoj ambalaži koja se može reciklirati.

Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 30% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*

*Ovaj proizvod dolazi u kartonskoj ambalaži koja se može reciklirati. *Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

Način primene

Navlažite proizvod pod toplom vodom. Nanesite direktno na kosu ili utrljajte proizvod između ruku, a zatim nanesite duž kose. Ostavite da deluje 5 minuta, a zatim temeljno isperite čistom vodom. Nakon svake upotrebe, čuvajte proizvod na suvom mestu, dalje od toplote i svetlosti.

Sastav

Arahidil/behenil alkohol, butirospermum parkii (shea) butter*, arahidil/behenil betainat esilat, cetearil alkohol, parfum/miris, cocos nucifera (kokosova) ulje*, kokokola kokola*, cetearil alkohol, parfum/miris, cocos nucifera (kokos) ekstract*.

*Sastojak iz organske poljoprivrede

Regenerator za kosu prirodnog porekla, fair trade organski* shea butter, emulgatori biljnog porekla, miris prirodnog porekla, organsko* kokosovo ulje, fair trade organski* kakao puter, organski ekstrakt nevena.

*Sastojak iz organske poljoprivrede.

Kako je sve počelo…

Rođena na poljoprivrednim zemljištima na jugu Francuske pre više od 45 godina sa ambicijom da pruži bolji život svima i poveže čoveka sa prirodom, laboratorija Gravier, koju je osnovao Jean Gravier, sa svojim prvim proizvodima izlazi na tržište 1975. godine. Ideja je bila da se pruži nega dostupna što većem broju ljudi iz organske i lokalne poljoprivrede.

Pionir u organskoj proizvodnji, Laboratorija je bila uključena u zajedničko stvaranje prvih organskih specifikacija za kozmetiku i proizvode za čišćenje, koje će biti objavljene 90-ih godina, čime se obavezuje da će pomeriti granice razvoja i eko-dizajna za sertifikovane organske tretmane. Laboratorija je oduvek unapređivala svoju stručnost i izvrsnost u formulaciji kako bi pomerala granice i nudila najbolje proizvode svojim potrošačima.

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom.

Istorija Laboratorije Gravier ima snažno uporište u nasleđu, u kojem se znanje prenosilo sa oca na sina. Jean-Francois, sin osnivača, doktorirao je farmaciju i botanički je genije. Strastven prema ovom području od detinjstva, uspešno se držao očevih načela prema životnoj sredini i  i preuzeo posao od njega 25 godina kasnije.

Više od 45 godina kasnije …

Danas, sa više od 45 godina iskustva i inovacija, misija i vizija Laboratorije ostaju netaknute: Organska proizvodnja je filozofija, a ekologija pokreće napredak.

Snažna posvećenost obogaćena poljoprivrednim i botaničkim majstorstvom koja osigurava pažljiv odabir sirovina favorizovanjem organske i lokalne poljoprivrede, ali i izborom organskih i poštenih trgovinskih kanala.

Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji su sastojci visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti.

Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji.

Dodatne informacije

Težina0.06 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.