Organski Čvrsti Šampon za Osetljivu Kožu Glave Gravier Cosmo Naturel 85g

1,090.00 рсд

Organski Čvrsti Šampon za Osetljivu Kožu Glave Gravier Cosmo Naturel sadrži ulje slatkog badema u kombinaciji sa nevenom i aloe verom pomaže u smirivanju, ublažavanju i uklanjanju simptoma osetljivog vlasišta. Količina: 85g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Čvrsti Šampon za Osetljivu Kožu Glave Gravier Cosmo Naturel sadrži ulje slatkog badema u kombinaciji sa nevenom i aloe verom pomaže u smirivanju, ublažavanju i uklanjanju simptoma osetljivog vlasišta.

Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 20% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*

Asortiman organske čvrste kozmetike kreiran je kao deo pristupa bez otpada. Omogućava da se higijenski proizvodi koriste na način koji je i zgodan i ekološki prihvatljiv. Svi proizvodi u asortimanu su formulisani sa mirisima prirodnog porekla. Ovaj proizvod dolazi u kartonskoj ambalaži koja se može reciklirati.

*Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

Aktivni sastojci

Kokosovo ulje

Bogat vitaminom E, vitaminom K i gvožđem, ima hranljiva svojstva i pomaže u uglađivanju vlakana vaše kose. Pruža umirujuće dejstvo.

Gamma-Muurolene

Jedinjenje koje se nalazi u organskom nevenu koje pruža umirujuća svojstva

List Aloe Vere

Sadrži više od 75 aktivnih jedinjenja, kao i 20 minerala, 20 aminokiselina i 12 vitamina. Njegov izuzetan sastav pruža mu hidratantna i umirujuća svojstva.

Sastav

Natrijum koko-sulfat, stearil alkohol, ulje biljke Cocos Nucifera (kokosovo)*, aqua (voda) cvetna voda nevena*, limunska kiselina, ulje biljke Prunus Amygdalus Dulcis (slatki badem)*, sok od listova aloe biljke Aloe Barbadensis u prahu, decil glukozid*, natrijum sulfat, mlečna kiselina, natrijum hidroksid, parfem (miris)*

*Sastojci iz organske poljoprivrede.

Lista sastojaka može biti podložna promenama. Savetujemo vam da to proverite na kupljenom proizvodu.

Uputstvo za upotrebu

Utrljajte direktno na mokru kosu, nežno umasirajte i temeljno isperite čistom vodom.

Saveti

Uputstvo za skladištenje

Držite ga dalje od svetlosti i toplote i ostavite da se osuši između 2 upotrebe.

Kako je sve počelo…

Rođena na poljoprivrednim zemljištima na jugu Francuske pre više od 45 godina sa ambicijom da pruži bolji život svima i poveže čoveka sa prirodom, laboratorija Gravier, koju je osnovao Jean Gravier, sa svojim prvim proizvodima izlazi na tržište 1975. godine. Ideja je bila da se pruži nega dostupna što većem broju ljudi iz organske i lokalne poljoprivrede.

Pionir u organskoj proizvodnji, Laboratorija je bila uključena u zajedničko stvaranje prvih organskih specifikacija za kozmetiku i proizvode za čišćenje, koje će biti objavljene 90-ih godina, čime se obavezuje da će pomeriti granice razvoja i eko-dizajna za sertifikovane organske tretmane. Laboratorija je oduvek unapređivala svoju stručnost i izvrsnost u formulaciji kako bi pomerala granice i nudila najbolje proizvode svojim potrošačima.

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom.

Istorija Laboratorije Gravier ima snažno uporište u nasleđu, u kojem se znanje prenosilo sa oca na sina. Jean-Francois, sin osnivača, doktorirao je farmaciju i botanički je genije. Strastven prema ovom području od detinjstva, uspešno se držao očevih načela prema životnoj sredini i  i preuzeo posao od njega 25 godina kasnije.

Više od 45 godina kasnije …

Danas, sa više od 45 godina iskustva i inovacija, misija i vizija Laboratorije ostaju netaknute: Organska proizvodnja je filozofija, a ekologija pokreće napredak.

Snažna posvećenost obogaćena poljoprivrednim i botaničkim majstorstvom koja osigurava pažljiv odabir sirovina favorizovanjem organske i lokalne poljoprivrede, ali i izborom organskih i poštenih trgovinskih kanala.

Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji su sastojci visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti.

Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji.

Dodatne informacije

Težina0.09 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.