Organski Deterdžent sa 0 Alergena Gravier Harmonie Verte 1.5L

1,890.00 рсд

Organski Deterdžent sa 0 Alergena Gravier Harmonie Verte je koncentrovani tečni ekološki deterdžent sa marsejskim sapunom, specijalno dizajniran da pere sve tkanine, bele i u boji, na svim temperaturama. Nežno će brinuti o vašem vešu bez rizika da će boja izbledeti. Količina: 1.5L

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Deterdžent sa 0 Alergena Gravier Harmonie Verte je koncentrovani tečni ekološki deterdžent sa marsejskim sapunom, specijalno dizajniran da pere sve tkanine, bele i u boji, na svim temperaturama. Nežno će brinuti o vašem vešu bez rizika da će boja izbledeti.

Otkrijte užitke čišćenja kuće sa lakoćom!
Efikasan je od 30°C.
Sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 10% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*
Ne sadrži konzervanse, alergene koji zahtevaju obeležavanje, lauril etar sulfat, EDTA ili TAED.
Isključivo je biljnog/mineralnog porekla.

*Ekodeterdžent sa organskim sastojcima sertifikovan je od strane Ecocert Greenlife u skladu sa Ecocert standardom dostupnim na: http://detergents.ecocert.com 

Sastav

Od 5 do 15%: Marsejski sapun
Manje od 5%: nejonski surfaktant
Takođe sadrži: vodu, organsku vodu iz cvetova lavande*, organski alkohol*, natrijum karbonat, so, pH regulator, miris (organska esencijalna ulja*)

*Sastojci iz organske poljoprivrede

Način primene

Uputstvo za upotrebu

Promućkajte pre upotrebe.

Važno: ne sipajte deterdžent direktno na veš.

Ako perete veš u mašini, sipajte deterdžent u pregradu predviđenu za to. Uvek se pridržavajte uputstava za pranje i negu koja se nalaze na etiketi vaše odeće. Da biste zaštitili životnu sredinu, koristite mašinu za pranje veša samo kada je puna; praktikujte cikluse pranja na niskim temperaturama i pratite uputstva za doziranje.

Saveti upozorenja:

Držati van domašaja dece.
U slučaju kontakta sa kožom: dobro oprati vodom i sapunom.
U slučaju kontakta sa očima: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta.
Uklonite kontaktna sočiva, ukoliko ih nosite i ako možete. Nastavite sa ispiranjem.

Kako je sve počelo…

Rođena na poljoprivrednim zemljištima na jugu Francuske pre više od 45 godina sa ambicijom da pruži bolji život svima i poveže čoveka sa prirodom, laboratorija Gravier, koju je osnovao Jean Gravier, sa svojim prvim proizvodima izlazi na tržište 1975. godine. Ideja je bila da se pruži nega dostupna što većem broju ljudi iz organske i lokalne poljoprivrede.

Pionir u organskoj proizvodnji, Laboratorija je bila uključena u zajedničko stvaranje prvih organskih specifikacija za kozmetiku i proizvode za čišćenje, koje će biti objavljene 90-ih godina, čime se obavezuje da će pomeriti granice razvoja i eko-dizajna za sertifikovane organske tretmane. Laboratorija je oduvek unapređivala svoju stručnost i izvrsnost u formulaciji kako bi pomerala granice i nudila najbolje proizvode svojim potrošačima.

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom.

Istorija Laboratorije Gravier ima snažno uporište u nasleđu, u kojem se znanje prenosilo sa oca na sina. Jean-Francois, sin osnivača, doktorirao je farmaciju i botanički je genije. Strastven prema ovom području od detinjstva, uspešno se držao očevih načela prema životnoj sredini i  i preuzeo posao od njega 25 godina kasnije.

Više od 45 godina kasnije …

Danas, sa više od 45 godina iskustva i inovacija, misija i vizija Laboratorije ostaju netaknute: Organska proizvodnja je filozofija, a ekologija pokreće napredak.

Snažna posvećenost obogaćena poljoprivrednim i botaničkim majstorstvom koja osigurava pažljiv odabir sirovina favorizovanjem organske i lokalne poljoprivrede, ali i izborom organskih i poštenih trgovinskih kanala.

Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji su sastojci visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti.

Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji.

Dodatne informacije

Težina1.7 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.