Organski Deterdžent za Bebi Odeću Gravier Lerutan 1.5L

2,290.00 рсд

Organski Deterdžent za Bebi Odeću Gravier Lerutan je dizajniran za pranje tkanina beba i male dece. Formulisan da ograniči alergije, nežno brine o vešu i idealan je za osetljivu kožu dece. Količina: 1.5L

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Deterdžent za Bebi Odeću Gravier Lerutan sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 10% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede*

Ovaj deterdžent ne sadrži toksilovane surfaktante, lauril etar sulfat niti sintetička sredstva za bojenje.

Formula ovog bebi deterdženta je ekstra koncentrovana i posebno nežna zahvaljujući mirišljavim organskim esencijalnim uljima.

Sastav

Manje od 5%: amfoterni surfaktant, anjonski surfaktant, nejonski surfaktant, miris* (organska esencijalna ulja)

Takođe sadrži: vodu, organsku vodu cvetova lavande*, organski alkohol*, gliceril oleat, mlečnu kiselinu, so.

*Sastojak iz organske poljoprivrede

Način upotrebe

1 doza= 30ml

Promućkati pre upotrebe. Ne sipajte deterdžent direktno na veš.

Ukoliko perete u mašini koristite za to predviđenu posudu. 1 do 2 doze u zavisnosti od stanja vašeg veša.

Ručno pranje: 1 doza na 10L vode. Isperite čistom vodom. Nakon upotrebe, dobro isperite ruke.

*Eko deterdžent sa organskim sastojcima je sertifikovan od strane Ecocert Greenlife u skladu sa Ecocert standardom dostupnom na: http://detergents.ecocert.com

Napomena

Da biste zaštitili okolinu, koristite mašinu za pranje veša samo kada je puna; favorizujte cikluse pranja na niskim temperaturama i pratite uputstva za doziranje.

Držati van domašaja dece. Ako je potreban medicinski savet, imajte pri ruci kontejner ili etiketu proizvoda.

U slučaju kontakta sa očima: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktna sočiva ako ih imate i ako ih je lako ukloniti. Nastavite sa ispiranjem.

Uputstva za skladištenje

Ovaj proizvod se može zgusnusti ukoliko je izložen hladnoći, ali će povratiti svoje prvobitno stanje pri zagrevanju, bez smanjenja njegove efikasnosti.

Kako je sve počelo…

Rođena na poljoprivrednim zemljištima na jugu Francuske pre više od 45 godina sa ambicijom da pruži bolji život svima i poveže čoveka sa prirodom, laboratorija Gravier, koju je osnovao Jean Gravier, sa svojim prvim proizvodima izlazi na tržište 1975. godine. Ideja je bila da se pruži nega dostupna što većem broju ljudi iz organske i lokalne poljoprivrede.

Pionir u organskoj proizvodnji, Laboratorija je bila uključena u zajedničko stvaranje prvih organskih specifikacija za kozmetiku i proizvode za čišćenje, koje će biti objavljene 90-ih godina, čime se obavezuje da će pomeriti granice razvoja i eko-dizajna za sertifikovane organske tretmane. Laboratorija je oduvek unapređivala svoju stručnost i izvrsnost u formulaciji kako bi pomerala granice i nudila najbolje proizvode svojim potrošačima.

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom.

Istorija Laboratorije Gravier ima snažno uporište u nasleđu, u kojem se znanje prenosilo sa oca na sina. Jean-Francois, sin osnivača, doktorirao je farmaciju i botanički je genije. Strastven prema ovom području od detinjstva, uspešno se držao očevih načela prema životnoj sredini i  i preuzeo posao od njega 25 godina kasnije.

Više od 45 godina kasnije …

Danas, sa više od 45 godina iskustva i inovacija, misija i vizija Laboratorije ostaju netaknute: Organska proizvodnja je filozofija, a ekologija pokreće napredak.

Snažna posvećenost obogaćena poljoprivrednim i botaničkim majstorstvom koja osigurava pažljiv odabir sirovina favorizovanjem organske i lokalne poljoprivrede, ali i izborom organskih i poštenih trgovinskih kanala.

Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji su sastojci visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti.

Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji.

Dodatne informacije

Težina1.6 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.