Organski Fusili Spiralni Rezanci Byodo 500g

385.00 рсд

Organski Fusili Spiralni Rezanci – zbog velikog spiralnog oblika, uske rotacije i znanja u proizvodnji, Biodo spirale su vizuelni i ukusni vrhunac na svakom tanjiru. Količina: 500g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Fusili Spiralni Rezanci – zbog velikog spiralnog oblika, uske rotacije i znanja u proizvodnji, Biodo spirale su vizuelni i ukusni vrhunac na svakom tanjiru. Zahvaljujući velikom broju malih razmaka između, sos se posebno upija i garantuje ukusno, sočno uživanje za ljubitelje.

100% organski griz od durum pšenice, jedinstveni Byodo obrt, napravljen od bronzanih matrica, optimalna mešavina različitih vrsta italijanskog griza od durum pšenice, savršen „al dente“ zalogaj,
Vreme kuvanja: 9-10 minuta.

Da li si znao …?
Nutricionisti su sada otkrili da testenina ne samo da vas čini sitim, već vas čini i srećnim. Esencijalna supstanca za naše dobro raspoloženje je serotonin. Složeni ugljeni hidrati u testenini su važni za njeno formiranje.
Za 100 g testenine računa se 1 litar vode, koja se u dovoljno velikoj šerpi dovede do ključanja. Voda je posoljena, malo ulja štiti ravne, široke rezance od lepljenja.

Vegan, Košer, Halal, Bez dodatog šećera

Dodatne informacije

Težina0.5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.