Organski Krem Dezodorans Gravier Cosmo Naturel 40g

1,090.00 рсд

Organski Krem Dezodorans Gravier Cosmo Naturel je na bazi shea buttera i tapioke za sve tipove kože bez aluminijuma i štetnih alkohola. Doprinosi oporavku i regeneraciji kože i apsorpciji neprijatnih mirisa izazvanih znojenjem.Testirano pod dermatološkim nadzorom. Količina: 40g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Krem Dezodorans Gravier Cosmo Naturel je na bazi shea buttera i tapioke za sve tipove kože bez aluminijuma i štetnih alkohola. Doprinosi oporavku i regeneraciji kože i apsorpciji neprijatnih mirisa izazvanih znojenjem.Testirano pod dermatološkim nadzorom.

100% sastojaka je prirodnog porekla, a 55% sastojaka je iz organske proizvodnje.

Ovaj asortiman organske čvrste kozmetike formulisan je u skladu sa ekološki odgovornim standardima koji omogućavaju da se kozmetički proizvodi koriste na način koji je prikladan i ekološki prihvatljiv. Svi proizvodi u asortimanu su formulisani sa mirisima prirodnog porekla. Ovaj proizvod je upakovan u staklenu ambalažu sa poklopcem od PET-a koja se može reciklirati.

*Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom dostupnim na: https://cosmos-standard.org

Način upotrebe

Prstom naneti malu količinu kreme i umasirati u kožu dok se potpuno ne upije. Čuvati dalje od toplote, sunčeve svetlosti i vlage. Ovaj proizvod se može koristiti 6 meseci nakon prve primene.

Sastav

Shea puter*, Okrildodecil Miristat, Kaolin, Behenil Alkohol, Tapioka skrob*, Natrijum Bikarbonat, Trietil Citrat, Parfem.

*sastojak iz organske poljoprivrede

Dodatne informacije

Težina0.14 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.