Organski Regenerator za Suvu i Oštećenu Kosu Gravier Cosmo Naturel 200ml

1,590.00 рсд

Organski Regenerator za Suvu i Oštećenu Kosu Gravier Cosmo Naturel. Ovaj organski regenerator za kosu nudi aktivnu kombinaciju obogaćenu organskim shea butter-om, aloe verom i uljem jojobe. Zahvaljujući svojim prirodnim, hranljivim sastojcima popravlja i čini mekom suvu i oštećenu kosu. Količina: 200ml

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Regenerator za Suvu i Oštećenu Kosu Gravier Cosmo Naturel. Ovaj organski regenerator za kosu nudi aktivnu kombinaciju obogaćenu organskim shea butter-om, aloe verom i uljem jojobe. Zahvaljujući svojim prirodnim, hranljivim sastojcima popravlja i čini mekom suvu i oštećenu kosu. Organski shea butter bogat je esencijalnim masnim kiselinama i omogućava dubinsko prodiranje u vlasi kose hraneci ih i čineći sjajnim. Takođe, bogat je vitaminom A, koji pomaže u rehidraciji i redukuje oštećenja kose. Jojoba ulje je bogato masnim kiselinama, što je čini intenzivnom brigom za suvo vlasište. Organski sok od Aloe Vere sadrži preko 75 aktivnih jedinjenja, 20 minerala, 20 aminokiselina i 12 vitamina i prirodno bogat vodom i polisaharidima, što mu daje hidratantna i umirujuća svojstva. Formulisan sa 100% prirodnim mirisima, na biljnoj bazi koja je izuzetno blaga.

Način primene

Nanesite dužinom ili na krajeve čiste, vlažne kose. Ostavite 5 do 10 minuta. Dobro isprati. Ovaj proizvod se može koristiti do 12 meseci nakon prve upotrebe.

Sastav

Voda,  Sok od listova aloe barbadensis*,  Behenyl alkohol,  Cetil alkohol,  Distearoiletil dimonijum hlorid,  Glicerin**,  Cetearil alkohol,  Butirospermum parkii (shea) butter*,  Ulje semena simmondsia chinensis (jojoba)*,  Guar hidroksipropiltrimonijum hlorid,  Parfem,  Benzil alkohol,  Dehidrocetna kiselina,  Kalijum hidroksid,  Limunska kiselina,  Limonen***,  Linalol***.

Voda,  Organski sok od aloe vere*,  Sredstva za emulgovanje na biljnoj bazi,  Sredstva za učvršćivanje na biljnoj bazi,  Biljni glicerin**,  Organski shea butter*,  Organsko ulje jojobe*,  Parfem prirodnog porekla,  Odobreni konzervansi za bioekološku kozmetiku,  Limunska kiselina (korektor Ph).

* Sastojak iz organske poljoprivrede
** Prerađeno od organskih sastojaka

* Sastoji se od 98% sastojaka prirodnog porekla, a 30% ukupnih sastojaka potiče iz organske poljoprivrede.

Ovaj proizvod ima COSMOS ORGANIC sertifikat Cosmecert u skladu sa COSMOS standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

Kako je sve počelo…

Rođena na poljoprivrednim zemljištima na jugu Francuske pre više od 45 godina sa ambicijom da pruži bolji život svima i poveže čoveka sa prirodom, laboratorija Gravier, koju je osnovao Jean Gravier, sa svojim prvim proizvodima izlazi na tržište 1975. godine. Ideja je bila da se pruži nega dostupna što većem broju ljudi iz organske i lokalne poljoprivrede.

Pionir u organskoj proizvodnji, Laboratorija je bila uključena u zajedničko stvaranje prvih organskih specifikacija za kozmetiku i proizvode za čišćenje, koje će biti objavljene 90-ih godina, čime se obavezuje da će pomeriti granice razvoja i eko-dizajna za sertifikovane organske tretmane. Laboratorija je oduvek unapređivala svoju stručnost i izvrsnost u formulaciji kako bi pomerala granice i nudila najbolje proizvode svojim potrošačima.

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom.

Istorija Laboratorije Gravier ima snažno uporište u nasleđu, u kojem se znanje prenosilo sa oca na sina. Jean-Francois, sin osnivača, doktorirao je farmaciju i botanički je genije. Strastven prema ovom području od detinjstva, uspešno se držao očevih načela prema životnoj sredini i  i preuzeo posao od njega 25 godina kasnije.

Više od 45 godina kasnije …

Danas, sa više od 45 godina iskustva i inovacija, misija i vizija Laboratorije ostaju netaknute: Organska proizvodnja je filozofija, a ekologija pokreće napredak.

Snažna posvećenost obogaćena poljoprivrednim i botaničkim majstorstvom koja osigurava pažljiv odabir sirovina favorizovanjem organske i lokalne poljoprivrede, ali i izborom organskih i poštenih trgovinskih kanala.

Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji su sastojci visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti.

Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji.

Dodatne informacije

Težina0.23 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.