Organski Šampon Bez Sulfata za Jačanje Kose Gravier Cosmo Naturel 500ml

2,190.00 рсд

Organski Šampon Bez Sulfata za Jačanje Kose Gravier Cosmo Naturel je dermatološki testiran, a Vašoj kosi vraća snagu i vitalnost zahvaljujući sastavu bez sulfata i konzervansa. U tome veliku ulogu ima organsko esencijalno ulje žalfije poznato po svojstvima da pročišćava i smanjuje oštećenja. Količina: 500ml

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Šampon Bez Sulfata za Jačanje Kose Gravier Cosmo Naturel je dermatološki testiran, a Vašoj kosi vraća snagu i vitalnost zahvaljujući sastavu bez sulfata i konzervansa. U tome veliku ulogu ima organsko esencijalno ulje žalfije poznato po svojstvima da pročišćava i smanjuje oštećenja. Takođe, efekte šampona na kosu pojačava i eterično ulje limuna sa svojstvima da pročišćava, balansira i tonira kosu. Ulje limuna pomaže jačanju i sprečavanju gubitka kose. Organski šampon sadrži organski glicerin, nesulfatnu penušavu bazu, miris 100% prirodnog porekla i 100% organske aktivne sastojke na biljnoj bazi.

Sadrži 98% sastojaka prirodnog porekla, a 25% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*

*Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

Način primene

Nanesite na mokru kosu, nežno umasirajte i dobro isperite. Ponovite ako je potrebno. Proizvod se može koristiti do 12 meseci nakon prve primene.

Sastav

Voda, Urtica dioica (kopriva) ekstrakt*, Lavandula angustifolia (lavanda) voda*, Mentha piperita (pepermint) voda**, koko-glukozid, koko-betain, glicerin*, natrijum hlorid, ekstrakt kore kinina succirubra, gliceril oleat, dinatrijum kokoil glutamat, natrijum kokoil glutamat, Salvia officinalis (žalfija) ulje*, ulje od kore limuna (limuna)*, ksantan guma, limunska kiselina, natrijum citrat, mlečna kiselina.

Voda, agensi za penu dobijeni od biljnih ulja i šećera, organska voda od cvetova lavande*, organski ekstrakt hajdučke trave*, organski ekstrakt koprive*, so, ekstrakt cinhona, biljni glicerin*, organsko eterično ulje limuna*, organsko eterično ulje žalfije*, organski alkohol **, organsko eterično ulje narandže*, mlečna kiselina (regulator pH prirodnog porekla).

*Sastojak iz organske poljoprivrede

**Napravljen od organskih sastojaka

Kako je sve počelo…

Rođena na poljoprivrednim zemljištima na jugu Francuske pre više od 45 godina sa ambicijom da pruži bolji život svima i poveže čoveka sa prirodom, laboratorija Gravier, koju je osnovao Jean Gravier, sa svojim prvim proizvodima izlazi na tržište 1975. godine. Ideja je bila da se pruži nega dostupna što većem broju ljudi iz organske i lokalne poljoprivrede.

Pionir u organskoj proizvodnji, Laboratorija je bila uključena u zajedničko stvaranje prvih organskih specifikacija za kozmetiku i proizvode za čišćenje, koje će biti objavljene 90-ih godina, čime se obavezuje da će pomeriti granice razvoja i eko-dizajna za sertifikovane organske tretmane. Laboratorija je oduvek unapređivala svoju stručnost i izvrsnost u formulaciji kako bi pomerala granice i nudila najbolje proizvode svojim potrošačima.

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom.

Istorija Laboratorije Gravier ima snažno uporište u nasleđu, u kojem se znanje prenosilo sa oca na sina. Jean-Francois, sin osnivača, doktorirao je farmaciju i botanički je genije. Strastven prema ovom području od detinjstva, uspešno se držao očevih načela prema životnoj sredini i  i preuzeo posao od njega 25 godina kasnije.

Više od 45 godina kasnije …

Danas, sa više od 45 godina iskustva i inovacija, misija i vizija Laboratorije ostaju netaknute: Organska proizvodnja je filozofija, a ekologija pokreće napredak.

Snažna posvećenost obogaćena poljoprivrednim i botaničkim majstorstvom koja osigurava pažljiv odabir sirovina favorizovanjem organske i lokalne poljoprivrede, ali i izborom organskih i poštenih trgovinskih kanala.

Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji su sastojci visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti.

Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji.

Dodatne informacije

Težina0.6 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.