Organski Sapun od Magarećeg Mleka Bez Parfema Gravier Cosmo Naturel 100g

790.00 рсд

Organski Sapun od Magarećeg Mleka Bez Parfema Gravier Cosmo Naturel sa shea butter-om, sertifikovani organski sapun, poznat je po svojim izuzetnim karakteristikama. Prirodni je izvor opuštanja, koji revitalizuje i obnavlja kožu. Količina: 100g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Sapun od Magarećeg Mleka Bez Parfema Gravier Cosmo Naturel sa shea butter-om, sertifikovani organski sapun, poznat je po svojim izuzetnim karakteristikama. Prirodni je izvor opuštanja, koji revitalizuje i obnavlja kožu. Veoma je bogat mineralnim  elementima: kalcijumom, magnezijumom, fosforom, natrijumom, gvožđem, cinkom. Ova jedinjenja imaju uticaj na kožu učestvujući u njenoj ravnoteži, regeneraciji i zaštiti. Magareće mleko je prepoznato kao revitalizator i regenerator kože. Magareće mleko je idealno za osetljivu kožu. Organski shea butter pomaže u smirivanju nadražene kože i pomaže u lečenju i regeneraciji kože. Sastoji se pretežno od masnih kiselina sa hranljivim i hidratantnim svojstvima. Takođe sadrži vitamin E, moćan antioksidans sa lekovitim i omekšavajućim svojstvima i pospesuje regeneraciju ćelija.

Način primene

Naneti sapun na vlažnu kožu rukom ili vlažnom pamučnom maramicom, umasirati nežnim pokretima i temeljno isprati. Ovaj proizvod se može koristiti do 12 meseci nakon prve upotrebe.

Sastav

Natrijum palmat**,  Natrijum kokoat**,  Voda,  Glicerin**,  Koko-glukozid,  Magareće mleko*,  Butirospermum parkii (shea) butter*,  Natrijum hlorid,  Tetrasodium Glutamat Diacetat.

Sapun od organskih biljnih ulja*,  Organsko magareće mleko*,  Organski shea butter*,  Prirodni miris, Sredstvo za stvaranje pene iz šećera,  So,  Odvajajuće sredstvo prirodnog porekla.

* Sastojak iz organske poljoprivrede
** Prerađeno od organskih sastojaka

* Sastoji se od 99% sastojaka prirodnog porekla, a 80% ukupnih sastojaka potiče iz organske poljoprivrede.
% magarećeg mleka: ekvivalentno je 10% svežeg mleka

Ovaj proizvod ima COSMOS ORGANIC sertifikat Cosmecert u skladu sa COSMOS standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

Kako je sve počelo…

Rođena na poljoprivrednim zemljištima na jugu Francuske pre više od 45 godina sa ambicijom da pruži bolji život svima i poveže čoveka sa prirodom, laboratorija Gravier, koju je osnovao Jean Gravier, sa svojim prvim proizvodima izlazi na tržište 1975. godine. Ideja je bila da se pruži nega dostupna što većem broju ljudi iz organske i lokalne poljoprivrede.

Pionir u organskoj proizvodnji, Laboratorija je bila uključena u zajedničko stvaranje prvih organskih specifikacija za kozmetiku i proizvode za čišćenje, koje će biti objavljene 90-ih godina, čime se obavezuje da će pomeriti granice razvoja i eko-dizajna za sertifikovane organske tretmane. Laboratorija je oduvek unapređivala svoju stručnost i izvrsnost u formulaciji kako bi pomerala granice i nudila najbolje proizvode svojim potrošačima.

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom.

Istorija Laboratorije Gravier ima snažno uporište u nasleđu, u kojem se znanje prenosilo sa oca na sina. Jean-Francois, sin osnivača, doktorirao je farmaciju i botanički je genije. Strastven prema ovom području od detinjstva, uspešno se držao očevih načela prema životnoj sredini i  i preuzeo posao od njega 25 godina kasnije.

Više od 45 godina kasnije …

Danas, sa više od 45 godina iskustva i inovacija, misija i vizija Laboratorije ostaju netaknute: Organska proizvodnja je filozofija, a ekologija pokreće napredak.

Snažna posvećenost obogaćena poljoprivrednim i botaničkim majstorstvom koja osigurava pažljiv odabir sirovina favorizovanjem organske i lokalne poljoprivrede, ali i izborom organskih i poštenih trgovinskih kanala.

Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji su sastojci visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti.

Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji.

Dodatne informacije

Težina0.11 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.