Organski Sapun od Magarećeg Mleka sa Lavandom Gravier Cosmo Naturel 100g

790.00 рсд

Organski Sapun od Magarećeg Mleka sa Lavandom Gravier Cosmo Naturel donosi kombinaciju najboljih svojstava dva elementa – prirodno zatezanje, revitalizacija i regeneracija Vaše kože. Magareće mleko obezbeđuje revitalizaciju kože i pogodno je za osetljivu kožu. Količina: 100g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Sapun od Magarećeg Mleka sa Lavandom Gravier Cosmo Naturel donosi kombinaciju najboljih svojstava dva elementa – prirodno zatezanje, revitalizacija i regeneracija Vaše kože. Magareće mleko obezbeđuje revitalizaciju kože i pogodno je za osetljivu kožu. Organsko eterično ulje lavande daje sapunu cvetnu mirisnu notu, a na kožu deluje svojim umirujućim i antiseptičkim svojstvima. Organski sapun za lepotu sa magarećim mlekom je veoma bogat mineralima i elementima u tragovima: kalcijum, magnezijum, fosfor, natrijum, gvožđe, cink. Ova jedinjenja utiču na kožu doprinoseći njenoj ravnoteži, regeneraciji i zaštiti.

Sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla, a 80% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*

*Ekološki i organski kozmetički proizvod sertifikovan od strane Ecocert Greenlife prema Ecocert standardu dostupan na https://cosmetikues.ecocert.com

Način primene

Nanesite na vlažnu kožu ili vlažnom krpom za lice, zapenite i dobro isperite.  Proizvod je upotrebljiv do 12 meseci nakon prve primene.

Sastav

Natrijum palmat**, natrijum-kokoat**, voda, glicerin**, miris*, koko-glukozid, magareće mleko*, natrijum hlorid, tetranatrijum glutamat diacetat, geraniol***, limonen***, linalol** *.

Sapun napravljen od organskih biljnih ulja*, organsko magareće mleko*, prirodni miris, sredstvo za penjenje dobijeno od šećera, so, sredstvo za sekvestraciju prirodnog porekla.

*Sastojak iz organske poljoprivrede

**Napravljen od organskih sastojaka

***Supstanca koja se prirodno nalazi u esencijalnim uljima

Kako je sve počelo…

Rođena na poljoprivrednim zemljištima na jugu Francuske pre više od 45 godina sa ambicijom da pruži bolji život svima i poveže čoveka sa prirodom, laboratorija Gravier, koju je osnovao Jean Gravier, sa svojim prvim proizvodima izlazi na tržište 1975. godine. Ideja je bila da se pruži nega dostupna što većem broju ljudi iz organske i lokalne poljoprivrede.

Pionir u organskoj proizvodnji, Laboratorija je bila uključena u zajedničko stvaranje prvih organskih specifikacija za kozmetiku i proizvode za čišćenje, koje će biti objavljene 90-ih godina, čime se obavezuje da će pomeriti granice razvoja i eko-dizajna za sertifikovane organske tretmane. Laboratorija je oduvek unapređivala svoju stručnost i izvrsnost u formulaciji kako bi pomerala granice i nudila najbolje proizvode svojim potrošačima.

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom.

Istorija Laboratorije Gravier ima snažno uporište u nasleđu, u kojem se znanje prenosilo sa oca na sina. Jean-Francois, sin osnivača, doktorirao je farmaciju i botanički je genije. Strastven prema ovom području od detinjstva, uspešno se držao očevih načela prema životnoj sredini i  i preuzeo posao od njega 25 godina kasnije.

Više od 45 godina kasnije …

Danas, sa više od 45 godina iskustva i inovacija, misija i vizija Laboratorije ostaju netaknute: Organska proizvodnja je filozofija, a ekologija pokreće napredak.

Snažna posvećenost obogaćena poljoprivrednim i botaničkim majstorstvom koja osigurava pažljiv odabir sirovina favorizovanjem organske i lokalne poljoprivrede, ali i izborom organskih i poštenih trgovinskih kanala.

Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji su sastojci visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti.

Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji.

Dodatne informacije

Težina0.11 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.