Organski Senf Dižon Byodo 125ml

450.00 рсд

Organski Senf Dižon – Pravi Francuz među senfom! Byodo Dižon senf dobija svoju tipičnu, finu oštrinu upotrebom semena smeđe gorušice i naprezanjem delova ljuske. Količina: 125ml

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Senf Dižon – Pravi Francuz među senfom! Byodo Dižon senf dobija svoju tipičnu, finu oštrinu upotrebom semena smeđe gorušice i naprezanjem delova ljuske. Sve što se dodaje je voda, sirće i morska so.

100% organski sastojci,  posebno fina i čista senf oštrina, Prvobitno napravljen u Francuskoj posebnim postupkom, uvek sveža proizvodnja u malim serijama, Otvorene tegle čuvajte u frižideru

Sastojci: voda, SMEĐE SEME *, sirće *, Morska so
* iz kontrolisanog organskog uzgoja

Naš savet:
Za poznavaoce senfa, organski dižonski senf iz Byoda je obavezan za kuvanje. Savršeno oplemenjuje riblja i mesna jela, kao i sosove i prelive.
Informacije o proizvodnji:
Poseban proces se koristi u proizvodnji organskog Byodo Dižon senfa. U organsko seme gorušice se ne dodaje ništa osim vode, sirćeta i morske soli. Dižonski senf svoju finu oštrinu duguje naprezanju delova ljuske i dužoj maceraciji. Pored toga, koriste se samo cele, smeđe semenke gorušice. Ne postoji dovod toplote tokom celog procesa proizvodnje.
Da li si znao …?
Prirodnim procesom, na površini senfa može da se formira masna tečnost. Ovo se može vratiti u senf bez gubitka ukusa.
Broj serije garantuje i vama, kao i nama, optimalan kvalitet proizvoda, jer se pomoću njega u svakom trenutku može utvrditi datum proizvodnje i poreklo sirovine.
Ako se senf čuva previše toplo, brzo gubi oštrinu. Zbog toga otvorene tegle treba čuvati u frižideru.
Vegan, Košer, Halal, Bez dodatog šećera

Dodatne informacije

Težina0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.