Organski Senf Zrnasti Byodo 125ml

430.00 рсд

Organski Senf Zrnasti – Poseban užitak ovoj srednje ljutoj varijanti senfa daju cele semenke gorušice. Zrnasti senf je posebno popularan u francuskoj kuhinji i sa finim varijacijama sira! Količina: 125ml

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Senf Zrnasti – Poseban užitak ovoj srednje ljutoj varijanti senfa daju cele semenke gorušice. Zrnasti senf je posebno popularan u francuskoj kuhinji i sa finim varijacijama sira!

100% organski sastojci, srednje ljutog ukusa, sa celim semenom gorušice, uvek sveža proizvodnja, Otvorene tegle čuvajte u frižideru

Sastojci: voda, seme slačice *, sirće *, Kamena so, Začini*
* iz kontrolisanog organskog uzgoja

Naš savet:
Zrnasti organski senf iz Byoda ne samo da ima odličan ukus sa sirom i kobasicom, već i sa pečenim krompirom i jelima od krompira, kao i sa sosovima i prelivima za salatu.

Informacije o proizvodnji:
Organsko seme gorušice se prvo sortira i čisti. Potom se cela zrna nežno istiskuju kroz valjke i pretvaraju u meki griz. Takozvana kaša nastaje dodavanjem vode, sirćeta, soli i začina. Ostavi se da kaša malo odmori kako bi se aroma senfa optimalno razvila. Zatim se sve melje do kremaste konzistencije i flašira. Ne postoji dovod toplote tokom celog procesa proizvodnje.

Da li si znao …?
Prirodnim procesom, na površini senfa može da se formira masna tečnost. Ovo se može vratiti u senf bez gubitka ukusa.
Broj serije garantuje i vama, kao i nama, optimalan kvalitet proizvoda, jer se pomoću njega u svakom trenutku može utvrditi datum proizvodnje i poreklo sirovine.
Aditivi kao što su zgušnjivači, arome i konzervansi ne dolaze u čašu organskog senfa iz Byodoa!

Vegan, Košer, Halal, Bez dodatog šećera

Dodatne informacije

Težina0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.