Organsko Maslinovo Ulje Ekstra Devičansko Aenaon 250ml

640.00 рсд

Organsko Maslinovo Ulje Ekstra Devičansko – Aenaon maslinovo ulje proizvedeno je isključivo od maslina nadaleko čuvene sorte KORONEIKI. Ovo ulje proizvedeno je u grčkoj oblasti Kalamata. Količina: 250ml

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organsko Maslinovo Ulje Ekstra Devičansko – Aenaon maslinovo ulje proizvedeno je isključivo od maslina nadaleko čuvene sorte KORONEIKI.

Ovo ulje proizvedeno je u grčkoj oblasti Kalamata. Plodovi ove masline su izuzetno sitni, veličine 12-15 mm, što ih čini nepodesnim za mašinsko branje tresenjem. Branje se vrši ručno, što omogućava da ovako probrani i prikupljeni plodovi budu zdravi i neoštećeni. Po završenom branju, u roku kraćem od 24h, masline se dovoze u pogone, KAROUMPALIS S.A gde se odmah pristupa hladnom ceđenju plodova maslina i dobija se krajnji proizvod – hladno ceđeno maslinovo ulje AENAON- sa očuvanim svim ukusima, aromama i hranljivim svojstvima sveže, tek ubrane masline.
Izuzetan kvalitet ovog ekstra devičanskog maslinovog ulja ogleda se u visokom sadržaju mononezasićenih kiselina, antioksidanata i niskoj kiselosti.

Dodatne informacije

Težina0.5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.