Organsko Maslinovo Ulje Ekstra Devičansko Rana Berba Oleum Crete 500ml

3,040.00 рсд

Organsko Maslinovo Ulje Ekstra Devičansko Rana Berba Oleum Crete je najbolje grčko maslinovo ulje na našem tržištu. Sadržaj oleinske kiseline max 0,3. Količina: 500ml

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organsko Maslinovo Ulje Ekstra Devičansko Rana Berba Oleum Crete je najbolje grčko maslinovo ulje na našem tržištu.

Sadržaj oleinske kiseline max 0,3

Oleum Crete Early Harvest je vrhunsko ekstra devičansko maslinovo ulje koje dolazi iz doline Messara na prelepom južnom Kritu i proizvod je zaštićenog geografskog porekla (Messara P.D.O.).

Ovo specijalno organsko maslinovo ulje proizvedeno je od rano ubranih maslina i odlikuje se jakim i izrazitim mirisnim, biberastim ukusom, niskom oleinskom kiselinom ispod 0.3 kao i visokim nivoom polifenola.

Visok sadržaj polifenola ‘Oleum Organic Early Harvest’ svrstava ga u red maslinovih ulja koja mogu da nose zdravstvene tvrdnje prema strogim evropskim standardima. Istraživanja pokazuju da su polifenoli moćni antioksidansi. U ovoj ulozi, oni sprečavaju ili poništavaju oštećenja u vašim ćelijama uzrokovana starenjem, životnom sredinom i vašim načinom života. Vremenom, ovo oštećenje je povezano sa povećanim rizikom od mnogih hroničnih bolesti.

Dodatne informacije

Težina0.7 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.