Organsko Mleko za Telo Badem i Shea Puter Gravier Cosmo Naturel 500ml

2,190.00 рсд

Organsko Mleko za Telo Badem i Shea Puter Gravier Cosmo Naturel sadrži organsko ulje slatkog badema koji poseduje umirujuća i omekšavajuća svojstva. Shea butter sadrži pretežno masne kiseline, što mu daje hranljiva i hidratantna svojstva. Količina: 500ml

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organsko Mleko za Telo Badem i Shea Puter Gravier Cosmo Naturel sadrži organsko ulje slatkog badema koji poseduje umirujuća i omekšavajuća svojstva. Shea butter sadrži pretežno masne kiseline, što mu daje hranljiva i hidratantna svojstva. Takođe sadrži vitamin E, moćan antioksidans, koji mu daje svojstva zarastanja i omekšavanja i pospešuje regeneraciju ćelija. Dermatološki testirano, pogodno je za sve tipove kože zahvaljujući svom sastavu na bazi organskog glicerina, 100% organskih biljnih aktivnih sastojaka i 100% prirodnog mirisa.

Način primene

Naneti na kožu i nežno masirati dok se potpuno ne upije. Obnavljati svakodnevno. Ovaj proizvod se može koristiti do 6 meseci nakon prve upotrebe.

Sastav

Voda,  Glicerin**,  Voda lavandule angustifolia (lavande)*,  Butirospermum parkii (shea) butter*,  Prunus amigdalus Dulcis (slatki badem) ulje*,  Gliceril stearat,  Ekstrakt zrna Avena sativa (ovas)*,  Voda cveta kalendule officinalis*,  Helianthus Annuus (suncokretovo) semensko ulje*,  Natrijum stearoil glutamat,  Parfem* (organsko esencijalno ulje),  Ksantan guma,  Koko-glukozid,  Kalijum sorbat,  Natrijum dehidroacetat,  Mlečna kiselina,  Limunska kiselina,  Citral***,  Citronelol***,  Geraniol***,  Linalol***.

Voda,  Organski biljni glicerin**,  Voda cveta organske lavande*,  Organski shea butter*,  Organsko ulje slatkog badema*,  Sredstvo za omekšavanje na biljnoj bazi,  Ekstrakt organske zobi*,  Voda cveta organske kalendule*,  Organsko suncokretovo ulje*,  Biljni emulgatori,  Parfem 100% organsko esencijalno ulje*,  Ksantan guma,  Odobreni konzervansi za bioekološku kozmetiku,  Limunska i mlečna kiselina (korektor Ph prirodnog porekla).

* Sastojak iz organske poljoprivrede
** Prerađeno od organskih sastojaka
*** Supstanca koja je prirodno prisutna u esencijalnim uljima

* Sastoji se od 99% sastojaka prirodnog porekla, a 20% ukupnih sastojaka potiče iz organske poljoprivrede.

Ovaj proizvod ima COSMOS ORGANIC sertifikat Cosmecert u skladu sa COSMOS standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

Kako je sve počelo…

Rođena na poljoprivrednim zemljištima na jugu Francuske pre više od 45 godina sa ambicijom da pruži bolji život svima i poveže čoveka sa prirodom, laboratorija Gravier, koju je osnovao Jean Gravier, sa svojim prvim proizvodima izlazi na tržište 1975. godine. Ideja je bila da se pruži nega dostupna što većem broju ljudi iz organske i lokalne poljoprivrede.

Pionir u organskoj proizvodnji, Laboratorija je bila uključena u zajedničko stvaranje prvih organskih specifikacija za kozmetiku i proizvode za čišćenje, koje će biti objavljene 90-ih godina, čime se obavezuje da će pomeriti granice razvoja i eko-dizajna za sertifikovane organske tretmane. Laboratorija je oduvek unapređivala svoju stručnost i izvrsnost u formulaciji kako bi pomerala granice i nudila najbolje proizvode svojim potrošačima.

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom.

Istorija Laboratorije Gravier ima snažno uporište u nasleđu, u kojem se znanje prenosilo sa oca na sina. Jean-Francois, sin osnivača, doktorirao je farmaciju i botanički je genije. Strastven prema ovom području od detinjstva, uspešno se držao očevih načela prema životnoj sredini i  i preuzeo posao od njega 25 godina kasnije.

Više od 45 godina kasnije …

Danas, sa više od 45 godina iskustva i inovacija, misija i vizija Laboratorije ostaju netaknute: Organska proizvodnja je filozofija, a ekologija pokreće napredak.

Snažna posvećenost obogaćena poljoprivrednim i botaničkim majstorstvom koja osigurava pažljiv odabir sirovina favorizovanjem organske i lokalne poljoprivrede, ali i izborom organskih i poštenih trgovinskih kanala.

Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji su sastojci visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti.

Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji.

Dodatne informacije

Težina0.55 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.