Organsko Ulje od Koštica Grožđa BiologicOils 500ml

1,490.00 рсд

Organsko Ulje od Koštica Grožđa – nerafinisano prirodno organsko ulje semenki grožđa dobijeno hladnim presovanjem. To je ulje sa najvećim procentom polinezasićenih masnih kiselina, pa se zato često koristi u dijeti. Količina: 500ml

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organsko Ulje od Koštica Grožđa – nerafinisano prirodno organsko ulje semenki grožđa dobijeno hladnim presovanjem. To je ulje sa najvećim procentom polinezasićenih masnih kiselina, pa se zato često koristi u dijeti. Ulje iz semenki grožđa proizvodi se metodom organske proizvodnje, njegov proces je strogo kontrolisan u svim fazama proizvodnje i sirovina uzgajanih u Evropi, isključivo koristeći organske sirovine i prirodne minerale.

Ulje semenki grožđa – odličan antioksidans, koji štiti kožu od prevremenog starenja, atmosferskih uticaja i slobodnih radikala. Zbog sadržaja masnih kiselina, omega-6, ovo ulje snižava holesterol. Bogatstvo antioksidanata u njegovom sastavu promoviše pozitivan efekat na kardiovaskularni sistem, pod uslovom da se konzumira u malim dozama. Jedna kašika ulja iz semenki grožđa dnevno dovoljna je da nadoknadi dnevnu potrebu za vitaminom E.
Kuvari cene ulje grožđa zbog njegove lakoće. Ulje savršeno ističe ukus jela koja se koriste za pripremu preliva, sosova, pečenja, priloga, marinada i konzervacije. Često se koristi za pripremu majoneza, a takođe i kao osnova za uljne ekstrakte belog luka, ruzmarina i drugog bilja ili začina.

Dodatne informacije

Težina0.8 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.