Prirodni Vitamin K2 100ug TerraNova 50 kapsula

3,270.00 рсд

Prirodni Vitamin K2 100ug TerraNova je poznat po svojoj ulozi u sintezi niza faktora koagulacije krvi i važan je i za stvaranje jakih, zdravih kostiju. Ima važnu ulogu u sprečavanju taloženja kalcijuma na zidove krvnih sudovima. Količina: 50 kapsula

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Prirodni Vitamin K2 100ug TerraNova je poznat po svojoj ulozi u sintezi niza faktora koagulacije krvi i važan je i za stvaranje jakih, zdravih kostiju.

Ima važnu ulogu u sprečavanju taloženja kalcijuma na zidove krvnih sudovima.

Kompleks sadrži list kelja, peršuna, spanaća i korijandera koji stvaraju odgovarajuće okruženje za poboljšanu resorpciju vitamina K2.
Bez aditiva, konzervanasa i veštačkih boja.

Ako se hranite raznovrsnom, organskom, neprocesiranom hranom i nemate manjak nekog vitamina/minerala iz nekog zdravstvenog razloga tada nemojte koristiti suplemente. Ma koliko da su iz prirodnih sastojaka, dugotrajna primena suplemenata dovodi do oštećenja jetre i bubrega. Najefikasniji podsticaj imunitetu dolazi iz raznovrsne, neprocesirane, organske hrane. Ako se dovoljno krećete napolju, dovoljno spavate (7.5 sati), zdravo hranite, izlažete suncu, pijete dovoljno vode (~3L dnevno) i nemate hroničnih zdravstvenih problema suplementi vam ne trebaju! 70-80% imuniteta dolazi iz digestivnog trakta, crevnog mikrobioma koji samo treba pravilno hraniti.

– Bez glutena
– Bez laktoze
– Bez soje
– Bez šećera
– Bez aditiva
– Vegan

Način upotrebe: Odrasli – jedna kapsula dnevno uz obrok. 

Sastav:

Magnifood kompleks:……………………….. 400mg
List kelja:…………………………………………… 150mg
List peršuna:……………………………………… 100mg
List spanaća:……………………………………… 100mg
List korijandera:…………………………………. 50mg
Vitamin K (kao MenaQ7 iz leblebija):…… 100ng

Dodatne informacije

Težina0.07 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.