Ekološka Tečnost za Sudove Koncentrovana Gravier L’Artisan Savonnier 500ml

590.00 рсд

Ekološka Tečnost za Sudove Koncentrovana Gravier L’Artisan Savonnier je namenjena za ručno pranje posuđa. Njegova koncentrovana formula temeljno čisti i odmašćuje sav pribor za jelo, šerpe i drugo posuđe. Obogaćen nevenom, pogodan je za svakodnevnu upotrebu i neguje vaše ruke. Količina: 500ml

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Ekološka Tečnost za Sudove Koncentrovana Gravier L’Artisan Savonnier sadrži 98% sastojaka prirodnog porekla, a 10% od svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*

Francuska proizvodnja, fabrika visokog nivoa zaštite životne sredine- HQE (High Environmental Quality)

U skladu sa Ecocert kontrolama. Baza za čišćenje na biljnoj bazi. Organski sertifikovan i održiv od 1975.

Formulisan na biljnoj bazi, sadrži surfaktante biljnog porekla i 100% sastojaka pirodnog porekla. Svoje dezinfekciono dejstvo duguje prirodnim sastojcima, bez ikakvog kvaternarnog amonijuma.

Ne sadrži sintetičke boje, enzime, fosfate, EDTA ili TAED. Ne sadrži petrohemikalije ili sintetičke mirise. Njegov miris potiče od 100% eteričnih ulja.

Sastav

Od 15 do 30%: anjonski surfaktanti

Manje od 5%: anjonski surfaktant, miris (esencijalno ulje), citral*, citronelol**, geraniol**, limonen**, linalol**.

Takođe sadrži: vodu, vodu cveta nevena*, vodu cvetova lavande*, so, limunsku kiselinu, mlečnu kiselinu.

*Sastojak iz organske poljoprivrede

**Supstanca prirodno sadržana u eteričnim uljima

*Eko deterdžent sertifikovan od strane Ecocert Greenlife u skladu sa Ecocert standardom dostupnom na: http://detergents.ecocert.com

Način upotrebe

Stavite nekoliko kapi na sunđer ili u sudoperu. Isperite hladnom ili toplom vodom.

Za efikasno pranje nije potrebna velika količina pene.

Nakon upotrebe dobro isperite i osušite ruke.

Da biste uštedeli vodu i energiju tokom efikasnog pranja, potopite sudove umesto da ih perete pod tekućom vodom i koristite preporučenu količinu proizvoda. Za efikasno pranje nije potrebna velika količina pene.

Napomene

Izaziva iritaciju kože.

Izaziva jaku iritaciju očiju. Sadrži citral i limonen. Može izazvati alergijsku reakciju.

Ako je potreban medicinski savet, imajte pri ruci kontejner ili etiketu proizvoda.

Nakon rukovanja temeljno operite ruke.

U Slučaju kontakta sa očima: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktna sočiva ako ih imate i ako ih je lako ukloniti. Nastavite sa ispiranjem. Ako iritacija oka ne prestane, potražite savet lekara.

Kako je sve počelo…

Rođena na poljoprivrednim zemljištima na jugu Francuske pre više od 45 godina sa ambicijom da pruži bolji život svima i poveže čoveka sa prirodom, laboratorija Gravier, koju je osnovao Jean Gravier, sa svojim prvim proizvodima izlazi na tržište 1975. godine. Ideja je bila da se pruži nega dostupna što većem broju ljudi iz organske i lokalne poljoprivrede.

Pionir u organskoj proizvodnji, Laboratorija je bila uključena u zajedničko stvaranje prvih organskih specifikacija za kozmetiku i proizvode za čišćenje, koje će biti objavljene 90-ih godina, čime se obavezuje da će pomeriti granice razvoja i eko-dizajna za sertifikovane organske tretmane. Laboratorija je oduvek unapređivala svoju stručnost i izvrsnost u formulaciji kako bi pomerala granice i nudila najbolje proizvode svojim potrošačima.

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom.

Istorija Laboratorije Gravier ima snažno uporište u nasleđu, u kojem se znanje prenosilo sa oca na sina. Jean-Francois, sin osnivača, doktorirao je farmaciju i botanički je genije. Strastven prema ovom području od detinjstva, uspešno se držao očevih načela prema životnoj sredini i  i preuzeo posao od njega 25 godina kasnije.

Više od 45 godina kasnije …

Danas, sa više od 45 godina iskustva i inovacija, misija i vizija Laboratorije ostaju netaknute: Organska proizvodnja je filozofija, a ekologija pokreće napredak.

Snažna posvećenost obogaćena poljoprivrednim i botaničkim majstorstvom koja osigurava pažljiv odabir sirovina favorizovanjem organske i lokalne poljoprivrede, ali i izborom organskih i poštenih trgovinskih kanala.

Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji su sastojci visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti.

Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji.

Dodatne informacije

Težina0.55 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.