Organsko Višenamensko Sredstvo za Čišćenje Gravier L’Artisan Savonnier 1L

1,090.00 рсд

Organsko Višenamensko Sredstvo za Čišćenje Gravier L’Artisan Savonnier je organski sertifikovano sredstvo za čišćenje podova, sanitarnih čvorova i drugih površina. Jednostavan za upotrebu sa svojim tečnim formatom, čisti i odmašćuje sve površine, ostavljajući svež miris. Količina: 1L

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organsko Višenamensko Sredstvo za Čišćenje Gravier L’Artisan Savonnier sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 10% od svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*

Francuska proizvodnja, fabrika visokog nivoa zaštite životne sredine- HQE (High Environmental Quality)

U skladu sa Ecocert kontrolama. Baza za čišćenje na biljnoj bazi. Organski sertifikovan i održiv od 1975.

Formulisan na biljnoj bazi, sadrži surfaktante biljnog porekla i 100% sastojaka pirodnog porekla. Svoje dezinfekciono dejstvo duguje prirodnim sastojcima, bez ikakvog kvaternarnog amonijuma.

Ne sadrži sintetičke boje, enzime, fosfate, EDTA ili TAED. Ne sadrži petrohemikalije ili sintetičke mirise. Njegov miris potiče od 100% eteričnih ulja.

*Eko deterdžent sertifikovan od strane Ecocert Greenlife u skladu sa Ecocert standardom dostupnom na: http://detergents.ecocert.com

Sastav

Manje od 5%: anjonski surfaktant, nejonski surfaktant, miris (eterično ulje).

Takođe sadrži: vodu, vodu cveta nane*, alkohol (etanol), natrijum citrat, limonen**.

*Sastojak iz organske poljoprivrede

**Supstanca prirodno sadržana u eteričnim uljima

Način upotrebe

1 doza (videti liniju na poklopcu)=  15ml

Za rutinsko čišćenje, razblažite 2 doze u 5 litara vode (manje ili više u zavisnosti od stanja površina koje se čiste).

Za teške poslove čišćenja, stavite malu količinu proizvoda na vlažni sunđer ili direktno na površinu koju čistite. Isperite nakon upotrebe.

Da biste smanjili uticaj na životnu sredinu, koristite preporučenu dozu.

Napomene 

Držati van domašaja dece.

Ako je potreban medicinski savet, imajte pri ruci kontejner ili etiketu proizvoda.

U slučaju kontakta sa kožom: dobro isprati vodom i sapunom

U slučaju kontakta sa očima: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktna sočiva ako ih imate i ako ih je lako ukloniti. Nastavite sa ispiranjem.

Kako je sve počelo…

Rođena na poljoprivrednim zemljištima na jugu Francuske pre više od 45 godina sa ambicijom da pruži bolji život svima i poveže čoveka sa prirodom, laboratorija Gravier, koju je osnovao Jean Gravier, sa svojim prvim proizvodima izlazi na tržište 1975. godine. Ideja je bila da se pruži nega dostupna što većem broju ljudi iz organske i lokalne poljoprivrede.

Pionir u organskoj proizvodnji, Laboratorija je bila uključena u zajedničko stvaranje prvih organskih specifikacija za kozmetiku i proizvode za čišćenje, koje će biti objavljene 90-ih godina, čime se obavezuje da će pomeriti granice razvoja i eko-dizajna za sertifikovane organske tretmane. Laboratorija je oduvek unapređivala svoju stručnost i izvrsnost u formulaciji kako bi pomerala granice i nudila najbolje proizvode svojim potrošačima.

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom.

Istorija Laboratorije Gravier ima snažno uporište u nasleđu, u kojem se znanje prenosilo sa oca na sina. Jean-Francois, sin osnivača, doktorirao je farmaciju i botanički je genije. Strastven prema ovom području od detinjstva, uspešno se držao očevih načela prema životnoj sredini i  i preuzeo posao od njega 25 godina kasnije.

Više od 45 godina kasnije …

Danas, sa više od 45 godina iskustva i inovacija, misija i vizija Laboratorije ostaju netaknute: Organska proizvodnja je filozofija, a ekologija pokreće napredak.

Snažna posvećenost obogaćena poljoprivrednim i botaničkim majstorstvom koja osigurava pažljiv odabir sirovina favorizovanjem organske i lokalne poljoprivrede, ali i izborom organskih i poštenih trgovinskih kanala.

Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji su sastojci visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti.

Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji.

Dodatne informacije

Težina1.1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.