Organski Tečni Deterdžent Koncentrovani Gravier L’Artisan Savonnier 1.5L

1,490.00 рсд

Organski Tečni Deterdžent Koncentrovani Gravier L’Artisan Savonnie je sertifikovani tečni deterdžent, namenjen mašinskom ili ručnom pranju svih tkanina, na svim temperaturama. Nežno će brinuti o vašem vešu bez rizika da boja izbledi. Količina: 1.5L

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Tečni Deterdžent Koncentrovani Gravier L’Artisan Savonnie sadrži 100% sastojaka prirodnog porekla, a 10% od svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.

Proizveden u Francuskoj, u fabrici visokog nivoa zaštite životne sredine- HQE (High Environmental Quality)

u skladu sa Ecocert kontrolama, organski sertifikovan i održiv od 1975.

Formulisan na biljnoj bazi, sadrži surfaktante biljnog porekla i 100% sastojaka pirodnog porekla. Svoje dezinfekciono dejstvo duguje prirodnim sastojcima, bez ikakvog kvaternarnog amonijuma.

Ne sadrži sintetičke boje, enzime, fosfate, EDTA ili TAED. Ne sadrži petrohemikalije ili sintetičke mirise. Njegov miris potiče od 100% eteričnih ulja.

Sastav

Od 5% do 15%: anjonski surfaktanti uključujući Marsejski sapun

Manje od 5%: nejonski surfaktant, miris (eterična ulja), alkohol (etanol), citral**, limonen*, linalol**.

Sadrži: vodu, vodu cveta lavande*, limunska kiselina.

*Sastojak iz organske poljoprivrede

**Supstanca prirodno sadržana u eteričnim uljima.

*Eko deterdžent sa organskim sastojcima je sertifikovan od strane Ecocert Greenlife u skladu sa Ecocert standardom dostupnom na: http://detergents.ecocert.com

Način upotrebe

Promućkati pre upotrebe.

Ne sipati deterdžent direktno na veš.

Ako perete u mašini, koristite za to predviđenu posudu.

Ako perete osetljive materijale, poželjno je da koristite L’Artisan Savonnier wool & delicates šampon.

Uvek se pridržavajte uputstava za pranje na etiketi za negu vaše odeće.

Da biste zaštitili okolinu, koristite mašinu za pranje veša samo kada je puna; favorizujte cikluse pranja na niskim temperaturama i pratite uputstva za doziranje.

Upozorenja

Držati van domašaja dece. Ako je potreban medicinski savet, imajte pri ruci kontejner ili etiketu proizvoda.

U slučaju kontakta sa očima: Pažljivo ispirati vodom nekoliko minuta. Uklonite kontaktna sočiva ako ih imate i ako ih je lako ukloniti. Nastavite sa ispiranjem.

Uputstvo za skladištenje

Ovaj proizvod treba čuvati dalje od hladnoće. Promene u boji ili viskoznosti mogu se pojaviti od jedne serije do druge, usled prirodnog porekla korišćenih sirovina i nema nikakav uticaj na kvalitet ili efikanost proizvoda.

Kako je sve počelo…

Rođena na poljoprivrednim zemljištima na jugu Francuske pre više od 45 godina sa ambicijom da pruži bolji život svima i poveže čoveka sa prirodom, laboratorija Gravier, koju je osnovao Jean Gravier, sa svojim prvim proizvodima izlazi na tržište 1975. godine. Ideja je bila da se pruži nega dostupna što većem broju ljudi iz organske i lokalne poljoprivrede.

Pionir u organskoj proizvodnji, Laboratorija je bila uključena u zajedničko stvaranje prvih organskih specifikacija za kozmetiku i proizvode za čišćenje, koje će biti objavljene 90-ih godina, čime se obavezuje da će pomeriti granice razvoja i eko-dizajna za sertifikovane organske tretmane. Laboratorija je oduvek unapređivala svoju stručnost i izvrsnost u formulaciji kako bi pomerala granice i nudila najbolje proizvode svojim potrošačima.

Sa ovom održivom filozofijom, Jean Gravier je stvorio prvi svetski sertifikovani ekološki deterdžent 1997. godine, a godinu dana kasnije i prvi kozmetički proizvod sa organskim sertifikatom.

Istorija Laboratorije Gravier ima snažno uporište u nasleđu, u kojem se znanje prenosilo sa oca na sina. Jean-Francois, sin osnivača, doktorirao je farmaciju i botanički je genije. Strastven prema ovom području od detinjstva, uspešno se držao očevih načela prema životnoj sredini i  i preuzeo posao od njega 25 godina kasnije.

Više od 45 godina kasnije …

Danas, sa više od 45 godina iskustva i inovacija, misija i vizija Laboratorije ostaju netaknute: Organska proizvodnja je filozofija, a ekologija pokreće napredak.

Snažna posvećenost obogaćena poljoprivrednim i botaničkim majstorstvom koja osigurava pažljiv odabir sirovina favorizovanjem organske i lokalne poljoprivrede, ali i izborom organskih i poštenih trgovinskih kanala.

Snaga Laboratorija Gravier takođe dolazi i iz naučne i farmaceutske stručnosti i strogosti, kao i garancije zdrave i zahtevne nege. Laboratorija Gravier garantuje francusku proizvodnju i rigoroznu kontrolu kvaliteta za ekološki dizajnirane proizvode za negu kože, čiji su sastojci visoko koncentrovani u aktivnim sastojcima, biorazgradivi i formulisani pod farmaceutskom kontrolom. Ne sadrže nikakve kontroverzne sastojke.

Zahvaljujući svemu tome, Laboratorija iz dana u dan pomera granice kada je reč o organskom kvalitetu, prirodnosti, sigurnosti, koncentraciji i ekološkoj odgovornosti.

Danas je Laboratorija Gravier kompanija baš po meri čoveka, sa ekološkim i društvenim opredeljenjima, koja su uvek usmerena ka napretku, kako bi potrošačima ponudila najbolje i učestvovala u ekološkoj tranziciji.

Dodatne informacije

Težina1.6 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.