Joga i Ishrana

1,400.00 рсд

Joga i Ishrana od Ivane Beljanski Ulić je knjiga koja nas savetuje kako da „ne podležući brzini života, naučimo da uživamo u jednostavnosti nabavke namirnica, kreativnosti pripreme i u ritualu konzumiranja zdrave, ukusne i čiste hrane“. Zemlja porekla: Srbija.

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja
Kategorija: Oznaka:

Opis

Joga i Ishrana od Ivane Beljanski Ulić je knjiga koja povezuje višegodišnje znanje o jogi, filozofiju zdrave ishrane i lepotu jednostavnog života. U ovom specifičnom priručniku i kuvaru nalaze se, kako se to u predgovoru ističe, „jednostavni recepti koji se brzo i lako pripremaju, razvijaju imunitet, budnost, radost, kreativnost, entuzijazam i snagu volje“. Knjiga Joga i ishrana nas savetuje kako da „ne podležući brzini života, naučimo da uživamo u jednostavnosti nabavke namirnica, kreativnosti pripreme i u ritualu konzumiranja zdrave, ukusne i čiste hrane“.
Još jedna lepa stvar u vezi ove knjige je da je autor sa ovih prostora što znači da ćete naći recepte čiji su sastojci nabavljivi kod nas, u Srbiji.

Sviđa mi se što autorka Ivana Beljanski Ulić, za razliku od većine drugih, ističe da ishrana treba da je zasnovana na organskim, nezagađenim namirnicama da bi imala efekat koji očekujemo.
Knjiga za preporuku!

 

Dodatne informacije

Težina0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.