Organska Crna Čokolada 76% Divlje Jagode Chocollama 40g

350.00 рсд

Organska Crna Čokolada 76% Divlje Jagode Chocollama je sirova organska čokolada koja u sebi ne sadrži beli industrijski šećer, mleko i aditive. Suptilnom obradom i pažljivim odabirom zrna, naša čokolada stvorena je od najplemenitije vrste kakaoa na svetu – Arriba Nacional. Vegan. Zemlja porekla: Srbija Količina: 40g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organska Crna Čokolada 76% Divlje Jagode Chocollama je sirova organska čokolada koja u sebi ne sadrži beli industrijski šećer, mleko i aditive. Suptilnom obradom i pažljivim odabirom zrna, naša čokolada stvorena je od najplemenitije vrste kakaoa na svetu – Arriba Nacional. Pored sirovog kakao praha koji je izvor minerala i amino kiselina, čokolada u svom sastavu ima još dva sastojka: sirovi kakao buter i kokosov šećer.

Negujući principe zdravog života, ona ne nastaje postupkom pečenja koje zagrevanjem dehidrira zrno, već uz nisku preradu zadržava sve hranljive vrednosti kakaoa i čuva svoj autentičan prirodan miris. Kako bismo razbili stereotipe o tome da je vegansko sinonim za neukusno, čokolada je zaslađena kokosovim šećerom, stvarajući novi svet uživanja. Vegan.

Organski Sastojci:
 sirovi kakao buter Arriba Nacional
 sirovi kakao prah Arriba Nacional
 kokosov šećer
 prirodna aroma vanile
 kakao delovi 76% sertifikovano organski
 divlja jagoda delovi 5%
 bez aditiva

Dodatne informacije

Težina0.04 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.