Organska Jaja Sabolč Tružinski 10 komada

450.00 рсд

Organska Jaja sa salaša PG Sabolča Tružinskog. Zaista su kvalitetna i ukusna. Organska jaja nose kokoške koje se slobodno kreću i hrane na prostoru koji nije tretiran hemikalijama, ali važno je napomenuti i da se tim kokoškama ne dajulekovi i hormoni koji podstiču rast i dobijanje na težini. Zemlja porekla: Srbija. Količina: 10 komada

Nema na zalihama

Kategorija: Oznake: ,
Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organska Jaja sa salaša PG Sabolča Tružinskog. Zaista su kvalitetna i ukusna. Organska jaja nose kokoške koje se slobodno kreću i hrane na prostoru koji nije tretiran hemikalijama, ali važno je napomenuti i da se tim kokoškama ne daju lekovi i hormoni koji podstiču rast i dobijanje na težini. Ako želite da budete sigurni da vam neće zafaliti vitamina D, jaja kokošaka sa organskih gazdinstava su bolji izbor, jer su istraživanja pokazala da jaja koka koje vreme provode na suncu mogu da sadrže i do šest puta više vitamina D od konvencionalnih jaja.

Jaja slobodnih kokošaka. Koke nosilje žive na organskom salašu i hrane se isključivo organskom hranom, bez upotrebe bilo kakvih hemikalija, lekova ili sl. Imaju slobodan pristup velikoj površini na kojoj mogu slobodno da se kreću. Žive po svim standardima za dobrobit životinja.

Dodatne informacije

Težina1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.