Organska Micelarna Voda za Bebe Gravier Cosmo Naturel 500ml

1,490.00 рсд

Organska Micelarna Voda za Bebe Gravier Cosmo Naturel sa cvetovima narandže savršena je za negu kože odojčadi i male dece. Voda cveta narandže bogata je jedinjenjima poznatim po svojim omekšavajućim i umirujućim svojstvima. Micelarna voda je formulisana bez alkohola i pod nadzorom farmaceuta i dermatološki je testirana. Prirodni miris vode potiče od organskih sastojaka. Količina: 500ml

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organska Micelarna Voda za Bebe Gravier Cosmo Naturel sa cvetovima narandže savršena je za negu kože odojčadi i male dece. Voda cveta narandže bogata je jedinjenjima poznatim po svojim omekšavajućim i umirujućim svojstvima. Micelarna voda je formulisana bez alkohola i pod nadzorom farmaceuta i dermatološki je testirana. Prirodni miris vode potiče od organskih sastojaka.

Sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla, a 28% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.*

*Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Cosmecert u skladu sa Cosmos standardom dostupan na: https://cosmos-standard.org

Način primene

Natopite pamučni jastučić micelarnom vodom i nežno očistite bebino lice i telo. Ovaj proizvod ne zahteva ispiranje.Proizvod je upotrebljiv do 6 meseci nakon prve primene.

Sastav

Voda, Citrus aurantium amara (Gorka narandža) cvetna voda*, cvetna voda Rosa damascena*, cvetna voda nevena*, sok od lista aloe barbadensis*, glicerin**, koko-glukozid, benzil alkohol, dehidrosirćetna kiselina, mlečna kiselina , Limunska kiselina, Limonen***, Linalool***.

Voda, organska voda od cvetova narandže*, organska voda za cvetove ruže*, organska voda za cvet nevena*, organski sok od aloe vere*, organski biljni glicerin**, nesulfatni peni biljnog porekla, konzervansi odobreni za organsko-ekološku kozmetiku.

*Sastojak iz organske poljoprivrede

**Napravljen od organskih sastojaka

***Supstanca prirodno sadržana u cvetnim vodama

Dodatne informacije

Težina0.55 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.