Organska Ovsena Kaša sa Jabukom i Cimetom Flory 50g

90.00 рсд

Organska Ovsena Kaša sa Jabukom i Cimetom, proizvod od celog zrna ovsa, sa smanjenim sadržajem šećera, brza priprema za 2 minuta. Sastav: Ovsene pahuljice organik, ovseno brašno organik, šećer organik, jabuka u prahu organik, cimet organik. Zemlja porekla: Srbija Količina: 50g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organska Ovsena Kaša sa Jabukom i Cimetom je bogata kalijumom, kalcijumom, esencijalnim aminokiselinama i dobar je izvor proteina. Zbog visokog sadržaja vlakana, ovas je dobar za regulaciju peristaltike i pražnjenja creva. Povoljno utiče na varenje i na sporije povećanje nivoa šećera u krvi i njegovo održavanje u normali. Nutricionisti ga preporučuju za doručak ili užinu jer dugo pruža osećaj sitosti.
Organska Ovsena Kaša sa Jabukom i Cimetom sadrži organsku jabuku u prahu i organski cejlonski mleveni cimet. Miris cimeta podsticajno deluje na rad mozga i raspoloženje. Cimet je odličan izvor mangana, gvožđa, kalcijuma, bakra i cinka, uglavnom nedostajućih minerala u većini namirnica. Od vitamina sadrži vitamin C, K, pirodoksin (B6) i riboflavin (B2). Imajući sve ovo na umu, stručnjaci preporučuju da se ovaj začin dodaje različitim namirnicama koje se koriste u svakodnevnoj upotrebi. Jabuka je bogata mineralima, vitaminima i drugim korisnim sastojcima. Zbog sadržaja pektina jabuke su dobre u regulaciji holesterola i izlučivanju štetnih materija iz organizma.

Dodatne informacije

Težina0.05 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.