Organski Čaj Tulsi Original India Organic 25 kesica

690.00 рсд

Organski Čaj Tulsi Original OSLOBAĐA OD STRESA, PODSTIČE MIR I SPOKOJ, PODIŽE IMUNITET I JAČA IZDRŽLJIVOST. TULSI je indijska „kraljica bilja“ poznata i kao Sveti bosiljak. Ukus je hladan i blag, nosi mirise peperminta, karanfilića, sladića i limuna. Količina: 25 kesica (45g).

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Čaj Tulsi Original OSLOBAĐA OD STRESA, PODSTIČE MIR I SPOKOJ, PODIŽE IMUNITET I JAČA IZDRŽLJIVOST. TULSI ORIGINAL – TULSI je indijska „kraljica bilja“ poznata i kao Sveti bosiljak.

TULSI ORIGINAL je umirujući i uzdižući napitak punog ukusa koji je inspirativno svež i aromatičan. Ukus je hladan i blag, nosi mirise peperminta, karanfilića, sladića i limuna.
➡️TULSI je adaptogena biljka koji ima duboke zdravstvene prednosti i za telo i za um.
Iako postoji 108 vrsta Tulsija, tri vrste se ističu po svojim terapeutskim sposobnostima i one čine TULSI ORIGINAL i savršeno se dopunjuju i po ukusu i po delovanju – Krišna, Vana i Rama TULSI.
➡️TULSI je pun aktivnih biljnih jedinjenja za koje je dokazano da podržavaju odbranu tela, promovišu zdravu energiju i neguju probavni, imuni i metabolički sistem, a to su: ursolna i rosemalinska kiselina, kariofilen i oleanolnu kiselinu, karotenoide, vitamin C, kalcijum, gvožđe, cink i hlorofil.
➡️Najznačajniji sastojak TULSIJA je eugenol koji ima antimikrobno, antikancerogeno, antioksidativno, antiinflamatorno i analgetičko dejstvo. Eugenol se iz tulsija oslobađa putem pare, pa obavezno poklopiti šolju pri infuziji vrećice čaja u ključaloj vodi.
🌱🌱BENEFITI:
✅Antistres
✅Podržava imunološki sistem
✅Protiv bolesti, kašlja i prehlade
✅Moćan adaptogen
✅Podržava imunološki sistem
✅Podiže raspoloženje
✅Gradi izdržljivost
✅Poboljšava varenje i metabolizam
✅Obiluje antioksidansima
🌱🌱Sastojci:
✅Krishna TULSI (Ocimum sanctum)
✅Vana TULSI (Ocimum gratissimum)
✅Rama TULSI (Ocimum sanctum)

❗️ORGANIC INDIA® ČAJEVI SU UPISANI U BAZU MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE REPUBLIKE SRBIJE

️ORGANSKI✅️SERTIFIKOVANI✅SIGURNI ZA DUGOTRAJNU UPOTREBU✅️KESICA JE BEZ HEVTALICE I SVAKA JE POSEBNO ZAPAKOVANA✅️KESICA JE NAPRAVLJENA OD NEBELJENOG PAPIRA BIORAZGRADIVIH VLAKANA✅

Nemojte prekoračiti dozvoljenu dozu; proizvod nije namenjen osobama ispod 18 godina, trudnicama, dojiljama, osobama sa autoimunim bolestima, osobama na terapiji tireoidnim hormonima, osobama na terapiji lekovima za snižavanje krvnog pritiska, osobama sa niskim krvnim pritiskom i osobama preosetljivim na njegove sastojke.

Dodatne informacije

Težina0.06 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.