Organski Kakao Criollo Dugmići Just Superior 100g

590.00 рсд

Organski Kakao Criollo Dugmići – Superior kakao masa (kakao pasta ili 100% crna čokolada netemperirana) se pravi od najfinijeg 100% čistog zrna peruanske autohtone sorte Criollo, tradicionalnim i hladnim postupkom obradeKoličina: 100g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Kakao Criollo Dugmići – Za vašu dušu i telo, pravo iz srca Perua, od autohtonog zrna, tradicionalno pretvorenog u najčistiju formu kakaoa, kakav se koristio vekovima kao deo drevnih isceljujućih praksi. Superior kakao masa (kakao pasta ili 100% crna čokolada netemperirana) se pravi od najfinijeg 100% čistog zrna peruanske autohtone sorte Criollo, tradicionalnim i hladnim postupkom obrade. Na ovaj način se dobija autentičan i originalni kakao u svojoj najčistijoj formi.

 Sastojci: 100% organska kakao masa iz Perua u obliku diskova. 

  • Organska Superior 100% kakao masa Criollo u diskovima (100% crna čokolada)
  • Idealno za autentičan napitak, kao zamena za kafu, za dodatak smutijima i kašama, i za korišćenje u receptima kao crna čokolada za kuvanje ili kao čokoladne mrvice.
  • Napravljena od 100% kakao zrna, autohtone sorte Criollo iz srca Perua, tradicionalnim metodama bez upotrebe visokih temperatura i agresivnih metoda obrade.
  • Visok nivo antioksidanata, flavanoida, minerala, zdravih masti i esencijalnih aminokiselina.
  • Direktno sa plantaža – garantovana čistoća, poreklo i svežina
  • Autohtona sorta očuvane genetike – garantovani efekti na zdravlje uz kompleksan ukus i divnu aromu pravog Criollo zrna.

Dodatne informacije

Težina0.1 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.