Organski Ren Rendani Sabolč Tružinski 230g

400.00 рсд

Organski Ren Rendani – poprilično zanemarena biljka koja je izuzetno zdrava i ukusna kao dodatak jelima ili kao začin. Ren kod nas ima dugu tradiciju u kulinarstvu i lečenju. Koren rena je preporučljiv za lečenje infekcije sinusa i može čak sprečiti urinarnu infekciju. Zemlja porekla: Srbija. Količina: 230g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja
Kategorija: Oznaka:

Opis

Organski Ren Rendani – poprilično zanemarena biljka koja je izuzetno zdrava i ukusna kao dodatak jelima ili kao začin. Ren kod nas ima dugu tradiciju u kulinarstvu i lečenju. Koren rena je preporučljiv za lečenje infekcije sinusa i može čak sprečiti urinarnu infekciju. Narendani koren rena se može koristiti kao začin za salate ili glavna jela, kao začin uz doručak ili večeru, a sos od rena je sjajan prilog uz meso. Ima jak miris i ukus.

Rendani ren može ojačati imunitet, a sadrži mnoštvo vitamina i minerala.

Ren doprinosi održanju dobre cirkulacije i ima slična svojstva kao antibiotik. On može ublažiti simptome urinarnih infekcija, a dobar je i za lečenje bronhitisa. Kašalj, bronhitis i astma – koristi se za brojne respiratorne probleme. Podstiče eliminaciju viška sluzi. Ima efekat antibiotika, deluje antibakterijski, i mogu ga koristiti pacijenti koji imaju bronhitis i astmu. Za lečenje respiratornih problema, može se koristiti sa medom.

Ublažava infekcije desni – pošto ima antibakterijsko dejstvo, ako se gricka može pomoći kod parodontopatije. Zatim, stimuliše cirkulaciju desni i pomaže u lečenju infekcije.

Ublažava bolove u zglobovima, artritis i reumu – ako se koristi kao oblog (narendan i zavijen gazom) umanjuje bolove u zglobovima, ali se ne preporučuje osobama sa osetljivom kožom.

Ren sadrži vitamin C (dva puta više nego limun), a tu su i glikozid, morozin, sinigrin, glutamin, glukoza, kalijum, kiseli sulfat, kao i eterična ulja koja mu daju ljutinu.

Hemijski i termički netretiran, svež organski ren.

Dodatne informacije

Težina0.4 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.