Organsko MikroBilje Rotkva Bio Salaš Idei 30g

170.00 рсд

Organsko MikroBilje Rotkva – srce nam lupa samo od pogleda na njegovu lepotu. Pogledajte kako neverovatno ružičaste stabljike blistaju. Ako mislite da izgledaju odlično, trebalo bi da ih okusite. Gajimo ga sezonski od marta do decembra. Preko zime ga nemamo. Zemlja porekla: Srbija. Količina: 30g

Nema na zalihama

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Prvi u Srbiji gajimo Organsko MikroBilje, na našem Salašu, na našoj, organskoj zemlji, na suncu, vetru (ne pod lampama i u posudama). Po svim organskim principima. To ga čini mnogo kvalitetnijim, zdravijim i ukusnijim. Tokom klijanja aktiviraju se enzimi koji razgrađuju skrob, proteine i masti potrebne za razvoj biljke i na taj način čine ih lakšim za apsorpciju u ljudskom organizmu. Ovo mlado organsko povrće ima intenzivan ukus, odlikuje se nežnošću, sočnošću i visokim sadržajem korisnih materija. U maloj količini mikropovrća nalazi se mnogo vitamina (posebno vitamina C, E i K), minerala, vlakana, aminokiselina, hlorofila, proteina. Možete dodati mikrozeleniš u salate, sendviče, pice, čorbe, smutije… Štagod vam padne napamet, pošto se sve organsko mikrobilje može jesti presno.

Organsko MikroBilje Rotkva – srce nam lupa samo od pogleda na njegovu lepotu. Pogledajte kako neverovatno ružičaste stabljike blistaju. Ako mislite da izgledaju odlično, trebalo bi da ih okusite. Izuzetan začinski udarac koji je odličan dodatak salati ili na vrhu sendviča. Ako volite da jedete rotkvice u salatama, zaljubićete se u naše mikrozelenu ljubičasto ružičaste biljčice!

Dodatne informacije

Težina0.05 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.