Organsko MikroBilje Rotkva Japanska Dajkon Bio Salaš Idei 30g

170.00 рсд

Organsko MikroBilje Rotkva Japanska kod nas poznatija kao Dajkon rotkva je zelena kultura sa intenzivnim ukusom rotkve koja se odlično uklapa u bilo koju mikrozelenu salatu ili salatu u punoj veličini. Ima prijatan papreni ukus, bilo sirov ili kuvan. Zemlja porekla: Srbija. Količina: 30g

Nema na zalihama

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Prvi u Srbiji gajimo Organsko MikroBilje, na našem Salašu, na našoj, organskoj zemlji, na suncu, vetru (ne pod lampama i u posudama). Po svim organskim principima. To ga čini mnogo kvalitetnijim, zdravijim i ukusnijim. Tokom klijanja aktiviraju se enzimi koji razgrađuju skrob, proteine i masti potrebne za razvoj biljke i na taj način čine ih lakšim za apsorpciju u ljudskom organizmu. Ovo mlado organsko povrće ima intenzivan ukus, odlikuje se nežnošću, sočnošću i visokim sadržajem korisnih materija. U maloj količini mikropovrća nalazi se mnogo vitamina (posebno vitamina C, E i K), minerala, vlakana, aminokiselina, hlorofila, proteina. Možete dodati mikrozeleniš u salate, sendviče, pice, čorbe, smutije… Štagod vam padne napamet, pošto se sve organsko mikrobilje može jesti presno.

Rotkva Japanska kod nas poznatija kao Dajkon rotkva je zelena kultura sa intenzivnim ukusom rotkve koja se odlično uklapa u bilo koju mikrozelenu salatu ili salatu u punoj veličini. Daikon je jedna od najpopularnijih rotkvica. Koristite umesto narezane rotkvice svuda gde biste inače koristili rotkvu. MikroBilje Dajkona ima prijatan papreni ukus, bilo sirov ili kuvan.

Dodatne informacije

Težina0.05 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.