Organski Voćni Namaz od Maline Real Red 200g

520.00 рсд

Organski Voćni Namaz od Maline Real Red sadrži preko 80% malina. Nema dodatog šećera, aditiva i konzvervanasa. Nema ni veštačkih boja, naše maline su zaista crvene. Sadrži isključivo organsko voće. Dodatno, kuvane su na niskoj temperaturi što im je omogućilo da zadrže maksimalni procenat antioksidanasa i vitamina. Zemlja porekla: Srbija, Količina: 200g

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Organski Voćni Namaz od Maline Real Red sadrži preko 80% malina. Nema dodatog šećera, aditiva i konzvervanasa. Nema ni veštačkih boja, naše maline su zaista crvene. Sadrži isključivo organsko voće. Dodatno, kuvane su na niskoj temperaturi što im je omogućilo da zadrže maksimalni procenat antioksidanasa i vitamina.

Za tu neverovatnu količinu antioksidanasa i vitamina možemo da zahvalimo našem organskom voću. Organsko znači kako je priroda namerila. To znači da su naše maline najprirodnije moguće. Takođe, to znači manje pesticida i manje alergenata. I definitivno znači više boje, ukusa, svežine i sirove snage prirode.

Kad se otvori teglica, tu je prepoznatljiv miris maline. Kad se proba, to je zaista malina. Ukusom i teksturom. To je srž onog u šta verujemo i za šta se borimo. I kad se pojede, nema griže savesti. Real Red je organski niskokalorični i nutritivno bogat proizvod, napravljen isključivo od voća, bez dodatog šećera. Kao takav dopada se ljudima koji brinu o zdravlju. Koji paze na kalorijski dnevni unos. Kojima se jede nešto slatko, a posebno. Dopada se sportistima, a i deci (ako mame ne pojedu pre njih) upakovan u mini teglice. One veće telge su tu za ozbiljnije obroke. Namažite Real Red na tost za doručak. Ili umešajte u kašu ili jogurt. Jednu kašiku ili nekoliko. Vrlo brzo ćete posegnuti za još kojom.Za svoj superiorni kvalitet Real Red Raspberry nagrađen je Superior Taste Award nagradom 2019. godine u Briselu. 2021. Godine, EcoCert je izdao sertifikat koji potvrđuje da je Real Red Raspberry namaz 100% organski proizvod.

To je jednostavno Real Red.

Dodatne informacije

Težina0.3 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.