Organsko MikroBilje Vlašac Bio Salaš Idei 30g

170.00 рсд

Organsko MikroBilje Vlašac ima hrskav i sočan, zeleni zagriz sa snažno slanim ukusom pomešanim sa začinskim slatkim prizvukom. Gajimo ga sezonski od marta do decembra. Preko zime ga nemamo. Zemlja porekla: Srbija. Količina: 30g

Nema na zalihama

Dodaj u Listu Želja
Dodaj u Listu Želja

Opis

Prvi u Srbiji gajimo Organsko MikroBilje, na našem Salašu, na našoj, organskoj zemlji, na suncu, vetru (ne pod lampama i u posudama). Po svim organskim principima. To ga čini mnogo kvalitetnijim, zdravijim i ukusnijim. Tokom klijanja aktiviraju se enzimi koji razgrađuju skrob, proteine i masti potrebne za razvoj biljke i na taj način čine ih lakšim za apsorpciju u ljudskom organizmu. Ovo mlado organsko povrće ima intenzivan ukus, odlikuje se nežnošću, sočnošću i visokim sadržajem korisnih materija. U maloj količini mikropovrća nalazi se mnogo vitamina (posebno vitamina C, E i K), minerala, vlakana, aminokiselina, hlorofila, proteina. Možete dodati mikrozeleniš u salate, sendviče, pice, čorbe, smutije… Štagod vam padne napamet, pošto se sve organsko mikrobilje može jesti presno.

Organsko MikroBilje Vlašac ima hrskav i sočan, zeleni zagriz sa snažno slanim ukusom pomešanim sa začinskim slatkim prizvukom.

Dodatne informacije

Težina0.05 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.